Results 1 to 2 of 2
Discuss Jmicron SATA Problem-Still Waiting on BD...Tried everything-Need Pro Help PLZ??? at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; OK So I'm kinda new to this OSX86 thing, but have exp with PCs. So ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Jmicron SATA Problem-Still Waiting for RD...Tried everything-Need Pro Help PLZ???

    OK So I'm kinda new to this OSX86 thing, but have exp with PCs.

    So I have installed iATKOS v7 on my new PC. Includes 10.5.7
    iPC and iDeneb would not load.

    So the first time I installed I used the following:
    * Chameleon V2
    * /Extra
    * DSDT
    * DSMOS
    * 9.7.0 Kernel voodoo
    * APIC driver
    * Disabler
    * OHR
    * Remove TyMCE
    * AHCI
    * Intel SATA/IDE
    * JMicron SATA/IDE
    * Post Install Actions

    I got to my first boot and during chameleon verbose I got something like "can't determine dependencies for legacyAppleAHCIPort"
    "still waiting on root device"

    Tried all boot commands like:
    -f -x -c -v rd=disk0s1 platform=X86PC platform=ACPI
    and combos of each- no go!

    So I format and reinstall WITHOUT the AHCI driver, this CLEARED the legacyAppleAHCIPort error but,,, am still getting "still waiting on root device"

    Tried both IDE compatable mode and AHCI in BIOS, no difference...NO JOY

    I am attempting this install on a ECS P55H-A, with a i7.
    I havent found any evidence online of anyone using this board yet with OSX86, but believe it should work.

    Hardware ID shows an Intel IBEX PEAK SATA controller, and a Jmicron IDE controller.
    Do I need to install another kext for Jmicron?

    If anyone has any advice or has been through this problem I would really appreciate the help... I just paid $420 bucks for Logic Pro9 and really need to get working. THANKS
    Last edited by GreenMachine; 01-12-2010 at 06:22 AM.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Can you please post your full specs?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

 

 

Similar Threads

  1. SATA Problem -_-'
    By Cheesophile in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2011, 10:27 PM
  2. have slight problem.. parallels desktop KP and no SATA
    By ozziesironmanoffroad in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 43
    Last Post: 10-21-2010, 04:07 PM
  3. SATA HDD size detection problem
    By Allanon25 in forum Using Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2009, 11:20 PM
  4. Does SATA Cause a problem ?
    By KM50 in forum Hardware
    Replies: 6
    Last Post: 12-23-2008, 03:20 PM
  5. Intel ICH6R SATA Problem
    By Jaffa in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-2008, 03:39 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:35 PM.
twitter, follow us!