Results 1 to 3 of 3
Discuss Installed iDeneb on a P5B and no sound... at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Hello guys! I have installed the iDeneb and so far it is working fine except ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default Installed iDeneb on a P5B and no sound...

    Hello guys!

    I have installed the iDeneb and so far it is working fine except the sound.
    I have installed the kext drivers from a file "Archive.zip" that contains "AppleHDA.kext" and "HDAEnabler.kext"

    Rebooted but no effect.
    Then I unpacked the "drivers.zip" file and installed two files under Sound folder: "ALCinject.kext" and AppleHDA.kext". Rebooted but still no sound. When I go to settings/sound the effects are grayed out and no input or output devices.

    My system is based on an Asus P5B motherborad, Dual Core, and with the chip sound embeded on.
    From the motherboard manual, the sound info is: "SoundMAX High Definition Audio, chip ADI AD1988A.

    Please help me out. Did I missed anything?



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Delete these files from the extensions, repair permissions and install this
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Victory!!! Thank you icchansan!
    The right info with the right file you can not go wrong... Thank you again!

 

 

Similar Threads

  1. Installed IDeneb 1.3 10.5.5 need to update
    By WesternCanuk in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-17-2009, 10:36 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 04-23-2009, 03:23 AM
  3. drivers installed but no sound
    By janisjanis in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-22-2009, 06:26 PM
  4. installed ideneb v3 10.5.5
    By gcpm03 in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-20-2009, 12:37 AM
  5. ideneb v1.3 installed but like it's not there
    By MACatoni in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 12-30-2008, 04:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:22 PM.
twitter, follow us!