Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
Discuss iDeneb make iDepressed at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Good day. I have been trying to install iDeneb 1.3 10.5.5 for the past week. ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default iDeneb make iDepressed

    Good day. I have been trying to install iDeneb 1.3 10.5.5 for the past week. After many infinite boot issues, kernel panics, and dragon attacks, I had a major breakthrough yesterday; it finally installed successfully (sleep kernel 9.2 and NVInject video driver)! However, now I can ONLY boot in safe mode.

    Whenever I try a regular boot, I get the black screen with a cursor. I KIIIINDA fixed this by changing my resolution to 1024x768 at the terminal. Now, instead of a black screen with a cursor, I have the pretty blue screen with a cursor.

    Which, surprisingly decreases my level of pissed-offedness. . . . but only slightly.

    Anyway, here are my specs:
    Proc: Intel Core 2 Duo
    Board: NVIDIA GeForce 7150/nForce 630i integrated chipset
    Video: NVIDIA GeForce 8800 GT
    RAM: 2GB
    HDD: 500GB SATA (install)/ 1TB SATA
    Is anything else relevant? If so, ask and I'll figure it out and post.

    My goal is to have a complete OSX86 system (where complete == wifi + sound + USB functional). Is this possible with my specs??? If not, please tell me and I'll (maybe) quit wasting my time.

    Thanks for any help!
    -Thomas



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Check this guide for Nforce 630i mobos, to get fully support

    For your video check here
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    WOO HOO!! Thank you very muchas gracias much! I'm about to try it now!

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    De nada, post back if you have any issue
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    De nada, post back if you have any issue
    Still having issues. . . I can't get my USB working. I have Kalyway 10.5.2, did the Kalyway Combo Update to 10.5.3 using sleep kernel 9.2.0. I installed the 9.2.0 system.kext, still didn't get USB to work. Then I tried the usb_fix_1.3.mpkg posted by Mysticus C, USB still doesn't work.

    I think I'm going to start over. Which distro would you recommend for my specs? Currently, I HAVE iDeneb 1.3 10.5.5 (Fail), Kalyway 10.5.2 (Failing), and JaS 10.5.4 (unfailed-as-of-yet).

    Is there anything I can post to help with my diagnosis? I'm kinda a newbie. . . I guess, somewhere in between complete-newbie and intermediate-beginner.

    Oh yeah, and I'm not sure if this is relevant, but I have two SATA drives. One is 500 GB (OSX installation), and the other is 1 TB (Tiny XP, Ubuntu Hardy Heron 8.10, and Blag 90k). I'd like to trip...no, quad-(and probably more)-boot when it's all said and done.

    Thanks for your help!
    -Thomas


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Eh try iatkos, to fix USB try this one,there some guides to fix USB, google it
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OK. . . I'm trying iAtkos v5i 10.5.5 and the disk won't even boot - it resets/ kernel panics all over itself. I've adjusted all my BIOS settings (that I can think of), and still get the same results. I've toggled AHCI on/off, made sure NX bit is enabled, and...actually that's it.

    Any suggestions? I guess I could go back to Kalyway, but I prefer iAtkos, since it seems more advanced. Please lemme know!

    Thanks!
    -Thomas

  8. #8
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Wow. . . RIGHT after I posted that, I rebooted (for like the 1,348th time) and WHAMMY! iAtkos disk booted!

    Going through it now - will post progress.

    Edit 1 - 8:33 pm: Stuck on blank screen with nice wallpaper and spinning pinwheel for 10 minutes now . Bouta eat and come back.

    Edit 2 - 9:53 pm: Restarted another hundred times. Same luck: none. Still trying.

    Edit 3 - 10:30 pm: Checked out link in icchansan's signature on how to install iAtkos. Booted with "cpus=1" flag, and voila. . . so far so good
    Last edited by TomDaBomb2u; 01-11-2009 at 04:28 AM.

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Reinstalling with these parameters:
    iATKOS v5i Main System
    Bootloader
    -----PC EFI V9

    x86 Patches
    -----Decrypters
    ----------AppleDecrypt
    -----SMBIOS drivers
    ----------SMBIOS Enablers
    ---------------SMBIOS-EFI
    -----Kernel
    ----------Vanilla Kernel (nothing selected)
    -----ACPI
    ----------Stock ACPI modified
    -----Disabler.kext
    -----OHR

    Drivers
    -----VGA
    ----------nVidia
    ---------------NVinject
    ----------EFI strings for nVidia
    ---------------8xxx
    --------------------8600 GT 256MB
    -----System
    ----------SATA/IDE (All)
    ----------Speedstep (All)
    ----------ext2fs
    ----------NTFS-3G
    -----Network (All)
    Will post results

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2009
    Location
    Detroit
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Still didn't frickin work!!!!! Keeps rebooting!

    Please help!


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. GCC + Make on iOS 4.0.{1/2}
    By mrwall_e in forum iPhone 4
    Replies: 0
    Last Post: 08-22-2010, 05:42 PM
  2. [[REWARD]] Make my iPhone smile and it'll make you smile.
    By Gaijin in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-06-2008, 07:15 PM
  3. Make my own DVD?
    By notborisyeltsin in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 0
    Last Post: 06-12-2007, 03:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:16 AM.
twitter, follow us!