Results 1 to 3 of 3
Discuss Help!OSX86 tools killed my install! at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; OK so I got everything working and decided to run the osx86 tools that came ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Help!OSX86 tools killed my install!

    OK so I got everything working and decided to run the osx86 tools that came with ideneb 10.5.6 (v1.4). I selected the "detect and download drivers" (or something like that) and it went and found, I'm assuming, all the latest drivers for my hardware. After it did that it asked to reboot, which I did, but now it won't start - not even in safe mode.

    I get the "no smoking" sign as some people call it. in -v mode it complains about boot-uuid-media, that it's waiting for the root device???

    Is it dead? Do I need to reinstall? Is this recoverable from here?

    Thanks heaps guys.



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    @.@ theres a way to try to recover the installation... Did you try in force mode?
    Last edited by icchansan; 02-19-2009 at 12:49 AM.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think I might just reinstall again... see how I go...

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 11:09 PM
  2. OSX86 Tools Program for Windows?
    By Jimboe in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 08-03-2009, 12:14 PM
  3. OSx86 Build for Pro Tools
    By Wesbobo in forum Hardware
    Replies: 7
    Last Post: 02-10-2009, 04:13 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 01-11-2008, 09:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 10:40 AM.
twitter, follow us!