Results 1 to 3 of 3
Discuss DX48BT2 Sound & Ethernet? Anyone? at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; After a few unsucessful attemps, I finally managed to get osx 10.5 (iatkos 5) installed ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default DX48BT2 Sound & Ethernet? Anyone?

    After a few unsucessful attemps, I finally managed to get osx 10.5 (iatkos 5) installed and running fairly stable, but the sound and ethernet are not recognized.. anyone out there successfully gotten these working with this board?

    I've seen the DX48BT2 specifically recommended in several threads, but no mention of how others overcame the sound & ethernet issue...

    Thanks!

    hardware: Q9550, DX48BT2, 8GB 1333 DDR3, 8800GT 1GB DDR3



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Found it!

    for a DX48BT2:

    audio: 9274D here: Intel HDA Audio Codec STA9274D - InsanelyMac Forum
    make sure secondary sata controller is enabled in the bios, or it will say its working but you'll get no sound coming out. If it still doesn't work, check that you don't have a conflicting audio kext

    ethernet: 82566MM here: Intel 82566mm Ethernet works on Mac OS X (Leopard 10.5.3) - InsanelyMac Forum
    if it recognizes ethernet but says its unplugged, check to make sure no conflicting Intel Pro 100 VE kext are installed.

    now runs great!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi! I have the same motherboard with Q9650/4Gb 1333 DDR/9600GT 512Mb.
    After sucessfull install of ideneb 1.4 the hd isnt' recognize as bootable from bios. How can I setup the bios and what I should select to install?

    Sorry for my poor english, Thanks in advance. Bye

 

 

Similar Threads

  1. HP Ethernet/WiFi/Sound not functional
    By AtlBraves011 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 07-22-2010, 12:12 PM
  2. Toshiba P300 - no Wi-Fi, Ethernet, Sound & Resolution stuck at 1024x768
    By nintendofanboi in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-20-2010, 03:21 PM
  3. [Ethernet & Sound] Drivers for EeePC 1000H
    By jashsayani in forum Hardware
    Replies: 3
    Last Post: 04-02-2009, 12:14 AM
  4. JaS 10.4.8 on Intel D946Gzis no sound, no ethernet
    By kikobarreto in forum Hardware
    Replies: 1
    Last Post: 10-15-2008, 09:56 PM
  5. [leo4all] Sound & Ethernet problem
    By udhay in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 07-15-2008, 12:43 AM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:58 PM.
twitter, follow us!