Results 1 to 3 of 3
Discuss DVD Burner not recognized but reading works fine at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Hey my DVD Burner is not recognized in the system profiler, but it reads cds ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default DVD Burner not recognized but reading works fine

    Hey my DVD Burner is not recognized in the system profiler, but it reads cds and dvds as well. But I want to burn something and I don't know what to do.

    First I have no nforce chipset.
    I have got an Intel ICH9. I've installed an AHCI.kext installed for my chipset. The Profiler didn't find him in the S ATA things too, but when I installed OSX with my iDeneb 1.4 10.5.6 I looked in the Profiler and the Drive was there in the S Ata file.

    Please can anybody help me?

    Cheers



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    jMicron controller?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I don't know.

    It is a HP Pavilion DV7-1000eg and right on the Drive is only lightscribe written with DVD and the normal texts on every drive. But I couldn't find the manufacturer of this drive.

    Edit
    Okay HP is the manufacturer and the name of the drive is (APJ 10-PK) I think.
    Last edited by typhoch2; 06-17-2009 at 03:10 PM.

 

 

Similar Threads

  1. Works fine in Sri Lanka
    By Kiritharan Hallock in forum Yellowsn0w (3G unlock)
    Replies: 0
    Last Post: 01-02-2009, 04:17 PM
  2. Why do upgrade BB t0 4.0.3 when 4.0.2 works just fine?
    By nightwolf in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-11-2008, 05:46 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 01-07-2008, 11:41 PM
  4. OOB 1.1.2 works fine with PSS sim when downgrade to 1.0.2
    By parkertseng in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 11-27-2007, 12:52 AM
  5. Everything works fine but No SMS, help!
    By keyboardcowgirl in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 09-30-2007, 04:21 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:23 AM.
twitter, follow us!