Results 1 to 2 of 2
Discuss Dell 1501 incorrect VRAM shown in profiler at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Okay i've had OSX 10.5.8 running on my dell 1501 for some time now but ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Dell 1501 incorrect VRAM shown in profiler

    Okay i've had OSX 10.5.8 running on my dell 1501 for some time now but one thing that has bothered me i cant figure out why when i goto "system profiler" it only shows that i have 48mb of VRAM when it should be 128.

    After the install i used Callisto.kext and CallistoHAL.kext to get the correct display resolution. Does anyone have any idea on how to fix this?

    I've searched google and all the forums i know of until my fingers are raw with no useful results.

    here are the specs
    CPU: AMD Turion 64 X2 TL-53
    MOBO: ATI Radeon RS480
    RAM: 2048 MB, DDR2-533 SDRAM,
    CARD VIDEO: ATI Mobility Radeon Xpress 1150 - 128 MB 256 MB Hypermemory (ATI RD580)
    SCREEN: 15.4 Zoll 16:10, 1280x800 Pixel, WXGA TrueLife TFT pantalla,
    HD:250gb 7200rpm Samsung
    SOUND CARD: ATI SB600 HD Audio (Sigmatel 9200)
    INTERFACES: ExpressCard, microf�no, auricular, 4x USB 2.0, VGA-out, Kensington Lock, LAN, modem
    WIFI & LAN: Dell Wireless 1390 802.11g, 10/100 LAN, 56K modem
    DVD: DVD +/-R (DL) TSST TS-L632D
    OTHER: 3in1 cardreader




  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    May 2012
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Did you find an answer? and wuld this be causing choppy video playback and blank black screen in vlc?
    Thanks

 

 

Similar Threads

  1. No bootrom version shown in System Profiler?
    By RockfordFosgate in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 2
    Last Post: 06-23-2010, 07:50 AM
  2. Installation on a Dell Inspiron 1501?
    By Ben in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-28-2009, 08:26 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 12-26-2008, 05:37 PM
  4. [Kaylway] Dell Inspiron 1501 freezes during install
    By dustintinsley in forum Archiv (Leopard)
    Replies: 3
    Last Post: 10-03-2008, 03:12 PM
  5. carrier logo incorrect shown, why?
    By macuser08 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 02-01-2008, 01:42 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:11 PM.
twitter, follow us!