Results 1 to 4 of 4
Discuss Boot Issues with KN8 SLI at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Hi I've spent almost every hour of the last 2 days trying to get Ideneb ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Boot Issues with KN8 SLI

    Hi

    I've spent almost every hour of the last 2 days trying to get Ideneb 10.5.7 working on my PC. at first it wouldnt even install but I managed to fix that by removing the extra 512 ram that was along side the other 3Gb. I thought then that I was home and dry but it was after install that the real frustration started

    can anyone can give me some pointers on what Kernels,patches and fixes to use? here is my setup

    Abit KN8 SLI MoBo (Latest Bios)
    NVIDIA nForce4 SLI Chipset
    Realtec ALC850 Sound
    Gigabit Ethernet

    Socket 939 AMD 64 2 x 4800 +

    3 Gb Kingston PC3200 400 MHz DDR

    Hitachi ATA/IDE 164 Gb HDD

    Nvidia Geforce 6800 GT

    IDE DVD Rom Drive

    cheers all!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Boot Issues with KN8 SLI (SOLVED)

    Ok, all fixed so to anyone with the same MoBo wanting to install Ideneb 10.5.7 here's the settings i use..........

    Kernel=Voodoo
    Seatbelt Fix
    PS2 Old Fix Mouse & Keyboard
    NForce Ata Chipset
    Nvidia Inject 256
    ALC 850 Audio

    I was unable to get the onboard ethernet working so used a 3Com pci card i had kicking around and selected all of the broadcom drivers which seem to work fine

    Geforce 6800 GTO 256 would only run core image in software mode, I tried for days to fix this using EFI strings and entering Device ID directly into the Kext Plists's but nothing worked so gave up and used Geforce 7900 GTO 256 that i have which i was avoiding as it has overheating issues

    I'm still yet to get the firewire working (defaults to full secure mode) but am going to work on that now and once i have success ill post how to fix it

    For the record....all of the AMD Kernels work with my set up but the Voodoo Kernel seems to be the most stable

    Any probs with same setup gimme a shout and ill try and help you,Specs are in my orginal post.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Firewire Full Secure error FIXED

    OK.....after much pissing around the solution the the firewire boot error was simple

    Download and install the latest Chameleon RC2 Boot Loader..link here

    Chameleon: Chameleon 2.0-RC2 is available with new features and less bugs

    I really cant say a big enough thankyou to these guys for sorting that bug out, ill be making a donation for sure!

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2009
    Location
    London
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Thanks! success!

    Just wanna say thankyou to all the people that have shared their knowledge and expertise on osx86 Hackintosh, I may have got no replies here but others have and that was all i needed to get up and running as without it id be nowhere!

    thanks everyone!

 

 

Similar Threads

  1. MyWifi 4.0 boot issues....
    By Machster69 in forum iOS 4.x (iPhone OS 4.x)
    Replies: 7
    Last Post: 01-24-2011, 07:16 PM
  2. tri-boot macbook xp issues
    By truehybridx in forum Genuine Mac Support
    Replies: 5
    Last Post: 10-12-2010, 12:19 PM
  3. iPC 10.5.6 Boot issues
    By Mprasolov in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 05-28-2010, 04:14 AM
  4. Win7/OSX dual boot ram issues
    By OK-SK in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 05-15-2010, 06:26 AM
  5. Hackint0sh boot help! hardware issues?
    By madeofflesh in forum Hardware
    Replies: 5
    Last Post: 05-07-2010, 03:19 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:49 PM.
twitter, follow us!