Results 1 to 1 of 1
Discuss Audio not working on msi wind u123 at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Ok i have installed mac on the msi wind u123 version 10.5.4 i have installed ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2009
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Audio not working on msi wind u123

    Ok i have installed mac on the msi wind u123 version 10.5.4
    i have installed all the drivers,and everything is working just fine exept the audio and the webcam
    i cant get it on not the headphone jack or the speakers
    could some one help me please?


    Thanks
    Last edited by v3gix; 12-03-2009 at 06:36 PM.



 

 

Similar Threads

  1. Greyed out Audio slider - but working audio?
    By bcherb2 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-2011, 08:03 PM
  2. MSI Wind U100 Plus Wifi / Mic / Audio
    By KiELiE in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 12-10-2009, 08:01 AM
  3. MSI Wind U123-001US Installation
    By wbrooks88 in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-09-2009, 03:10 PM
  4. Realtek RTL8187SE Not working on MSI WIND
    By krulexxx in forum Installation
    Replies: 1
    Last Post: 01-13-2009, 02:46 PM
  5. Audio is working on ATV...
    By clark bickford in forum AppleTV 1
    Replies: 3
    Last Post: 07-27-2007, 09:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:04 PM.
twitter, follow us!