Page 1 of 5 12345 LastLast
Results 1 to 10 of 41
Discuss [Audio] ALC88x Drivers at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; My audio kext from Insanelymac posted here by request. AzaliaAudio.pkg should give 2ch output on ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Audio] ALC88x Drivers

    My audio kext from Insanelymac posted here by request.

    AzaliaAudio.pkg should give 2ch output on most High Def Audio chipsets

    ALC883Audio.pkg includes kext's for ALC883 support on mobo's with 3ports, 3ports w/digital, 6ports and 6ports w/digital

    ALC888Audio.pkg includes kext's for ALC888 support on mobo's with 3ports, 3ports w/digital, 6ports and 6ports w/digital

    Links Fixed! - Dont use the Attachments
    Attached Files
    Last edited by icchansan; 10-25-2008 at 02:02 AM.



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Skippy - any ideea if it is possible to obtain 5.1 sound using my Asus p5l 1394 mb with the alc 883 ? at this point, using the drivers from the other forum, I get only stereo..... The mb have on the back only 3 connectors, and an optical out ..

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Skippy - any ideea if it is possible to obtain 5.1 sound using my Asus p5l 1394 mb with the alc 883 ? at this point, using the drivers from the other forum, I get only stereo..... The mb have on the back only 3 connectors, and an optical out ..

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That would require a custom kext. I'll try to put one together for you today and post it here.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Tanks, many tanks !!! I am waiting for this to happend for so long..... I Hope that the atached file (my codec dumb from my mb ) will help to finnaly get 5.1 sound.. and maybe after such a long time (allmous 1 1/2 year)
    Attached Files
    Last edited by tokra128; 04-25-2007 at 08:29 AM.


  6. #6
    pg4
    pg4 is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi Skippyretard i have alc888 ch7.1 but don't work, i have asrock775i945gz mobo, 10.4.9 with 8.8.1 kernel.Can you help me?
    This is my dump:
    Attached Files

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Try this tokra128, sorry it took so long.
    Attached Files

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    pg4 try this one
    Attached Files

  9. #9
    pg4
    pg4 is offline
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi skippy i'm sorry but don't work this kext no audio recognized no out no in
    Thank's very much for your support and your work

  10. #10
    Advanced Array zulu.walker's Avatar

    Join Date
    Feb 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The only "drivers" that gave me multichannel audio. I love ya Skippyretard! Props.
    JaS 10.4.9 SSE3 Intel

    Intel® Core™2 Duo E6300 @ 3.01GHz (7x430) - • Gigabyte GA-965P-S3 (F8 BIOS) - • 2x1GB Mushkin DDR2-800 CL4 - • 7600GT 256MB - • Realtek ALC883 + Z-5300 - [5.1/7.1] - • 2x200GB Seagate PATA - • 2x250GB Hitachi SATA R-0 - 4x80GB Seagate PATA (R-0 Ext.) - • 2x160GB Maxtor SATA - • LH-18A1H @ USB2.0 - • ADSTech PYRO - ADSTech PYRO A/V - • BT878 Tuner - • Apple KB -


 

 
Page 1 of 5 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Problem with Audio Drivers
    By BlackHats in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2009, 11:25 AM
  2. audio drivers
    By janisjanis in forum Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 03-31-2009, 04:29 PM
  3. Need nforce audio drivers
    By Mallex in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2009, 04:51 PM
  4. [Req] 10.5 > Lan and Audio Drivers
    By shwetsolanki in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2008, 08:04 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 03:38 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:21 PM.
twitter, follow us!