Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 31 to 40 of 41
Discuss [Audio] ALC88x Drivers at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; i've tried to install the alc 888 driver but the sound is still not working. ...
  1. #31
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default drivers still not working

    i've tried to install the alc 888 driver but the sound is still not working.

    my system configurations are as follows:-

    Core 2 quoad 2.4 ghz Q6600
    2 GB ram
    Intel Desktop Board DG31PR
    Realtek* ALC888 audio codec

    can anyone please help me to run my audio..


  2. #32
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    try this one: ALC888S HDA
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #33
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    El Puerto De Santa María, Cádiz (Spain)
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello all.

    I'm running Leopard 10.5.5 on a Compaq Presario C700 with Conexant ICH7 (ALC882) integrated audio. I've got audio output through integrated speakers (I guess it's with AppleAzalia) but on profiler no audio device is detected. Integrated microphone, mic in jack, headphone jack and mute control are not working (volume up and down controls do work)

    Can anyone help me?

    Thank you very much!

  4. #34
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2008
    Location
    El Puerto De Santa María, Cádiz (Spain)
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry, I went wrong, it's an ICH8 family chipset (8086:284b:rev03)

    Thak you!

  5. #35
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Leo4all v3 (10.5.5), Asus IPIBL-LB, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM 800, 2x500GB=1TB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), USB Wireless on Board RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install


  6. #36
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    @.@ clone me?
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #37
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Red face

    Hello I'm n00b and sorry for my bad English
    I have installed many drivers for ALC883 and I can only get stereo sound with my ALC883 my mother board is ASUS P5L 1394 the same as tokra128 but unfortunately I can't download the attached file in this post by Skippyretard
    Who can help me?

  8. #38
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    This thread is damn old, try with voodooHDA
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  9. #39
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I've tried VoodooHDA with iATKOS v7 but I can't get the 5.1, only stereo, and in the integrated audio device nothing is detected but sound works with two channels.

    I have tried to add a new peripheral with (alt + shift + a) in midi tool and have enabled all outputs but only two channels give sound.

  10. #40
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Ok check latest post on my guide for HP, We have this chipset, forrestsun report getting everything working, even digital... he post a how-to
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 4 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Problem with Audio Drivers
    By BlackHats in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2009, 11:25 AM
  2. audio drivers
    By janisjanis in forum Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 03-31-2009, 04:29 PM
  3. Need nforce audio drivers
    By Mallex in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2009, 04:51 PM
  4. [Req] 10.5 > Lan and Audio Drivers
    By shwetsolanki in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2008, 08:04 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 03:38 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:17 PM.
twitter, follow us!