Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 41
Discuss [Audio] ALC88x Drivers at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; Originally Posted by razmanx did you manage how to download the attached file in forum? ...
  1. #21
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by razmanx View Post
    did you manage how to download the attached file in forum?
    How can I download the attached files??? Please help...I`m trying to get the audio working on a P5LD2 SE (Have sound output but no microphone)


  2. #22
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    iDeneb contains all the 3

  3. #23
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Skippyretard View Post
    pg4 try this one
    Anyone can give me this file? ich7alc888.zip

  4. #24
    Advanced Array slipttees's Avatar

    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Iguatu, Brazil
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    My HDA Intel ALC888S codec don`t work, using much methods :-(

    Core Dump Linux:
    http://pastebin.com/f7a4970d0
    please help :-(
    Last edited by slipttees; 09-11-2008 at 02:34 AM.

  5. #25
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Lightbulb

    Hi, I have ICH9 ALC888, now im using 2 channels, but I really wanna get 5.1, so far I installed one driver, and get this:

    Looks about right but... check this pic now...



    Now I'm gettings this error or w/e when I'm booting leopard and like every 5 seconds on the console :/



    I believe this is for ICH8 or something but I really wanna see, if theres a way to fix this problem or try another driver to get 5.1 thx every1
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


  6. #26
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can't download this files :/

  7. #27
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Alc883

    Hello,

    got a problem with my Sound. My Mac OS X don't recognize my chip. I've installed all drivers that are in the iDeneb v1.3 for my ALC883, but nothin' happens. Can anybody help me??

    My Cinfig is:
    Mainboard: ASUS M3N78-EMH HDMI
    CPU: Athlon X2 4400+
    Ram: 2Gb
    Graphics: NVIDIA Geforce 8800GT 1024MB
    Harddisk: 2x 500GB + 1x 160GB

  8. #28
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    nobody can help me??

  9. #29
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    when if you put attachments and I can,t download them what I have to do, it there a other link.

    thanks

  10. #30
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Links Fixed, dont use the attachments.
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here


 

 
Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Similar Threads

  1. Problem with Audio Drivers
    By BlackHats in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 3
    Last Post: 10-06-2009, 11:25 AM
  2. audio drivers
    By janisjanis in forum Hardware
    Replies: 16
    Last Post: 03-31-2009, 04:29 PM
  3. Need nforce audio drivers
    By Mallex in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 2
    Last Post: 03-19-2009, 04:51 PM
  4. [Req] 10.5 > Lan and Audio Drivers
    By shwetsolanki in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2008, 08:04 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 06-05-2008, 03:38 PM

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:54 AM.
twitter, follow us!