Results 1 to 7 of 7
Discuss Airport wont work at the Kernel / Kext (Driver) Support - Hackint0sh.org; ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Airport wont work

    Hello I have a HP notebook with WINDOWS Vista already on it, what happened is i cant stand VISTA and i wanted to shoot myself it was taking so long to load programs. i have 4GB of RAM enough for any computer...over the required limit. What my problem is i installed iDeneb v1.4 10.5.6 i for Intel/AMD with support for SSE2. This is a Mac OS for a PC. My install went amazing everything is okay after a long time of trying to figure out all the drivers i need, well i have selected the broadcom wireless driver and it loads and installs and everything before hand (you have to selct drivers before you install) but i dont have internet at all. Nothing happeneds even when i put my Ethernet cord into the laptop it wont let the internet come up. All i get is (Failed) under all the network stuff. So i know i must need a driver or something, i was wondering if you would help me figure out what is wrong and if you could please tell me what i need to do so that i can load my internet since it is the only thing that is not working.


    My computer Specs are:
    Port Replicator/Connector: 1 Notebook Expansion Port 3


    eSATA Ports: 1 ESATA/USB Combo


    Communications Description: Integrated LAN
    Integrated Modem
    Integrated Wireless LAN


    Interface Type: RJ-45
    RJ-11 Phone Connector
    802.11 Wireless Networking


    Data Transfer Rate: 56Kbps Modem
    54 Mbps
    10/100Mbps Network


    Protocols: 802.11b
    802.11g


    Width: 15.59"


    Height: 1.31"~1.66"


    Depth: 11.22"


    Weight: 7.75 lbs


    Mouse Type: TouchPad™ Pointing Device


    Buttons: On/Off
    2


    This is the install i used:


    YouTube - How to install iDeneb on your PC


    Please help so i can get this internet working and tell me how to do it. I know something must be wrong because at the top of my machine i have a internet looking thing you have to have on for like the internet to pick up internet and well it is orng.Meaning it is off when i press it to make it blue (on) it does nothing meaning something is wrong on that i must have the wrong driver. Could you please help me to figure out which one i need to select in the driver portion. Thanks



  2. #2
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Please post your wifi chipset
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Please post your wifi chipset
    Couldnt figure out what it was? Do you know how to find it

  4. #4
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    Try with everest full version or google
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    Try with everest full version or google
    i dont know how to work that. Plus i have a macintosh so i dont think they have it out for that os yet


  6. #6
    Hackint0sh Moderator Array icchansan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Puerto Ordaz, Venezuela, Venezuela
    Posts
    6,641
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    349

    Default

    nah you need to run this in windows ;P maybe you can do it with XP live ;P
    HP Pavilion Elite m9250f
    Snow Leopard 10.6.6, Asus IPIBL-LB MOD BIOS, Intel Quad Core Q6600, 4GB RAM (800mhz), 2x500GB, nVidia 8600GT (Works), ALC888S (Works), Wireless RT73 (Works), LAN (Works) - How to Install - Blog - Hardware Combos - FAQ by TJ2K7
    Macbook Pro 13"
    iPhone 4
    Follow meh: @icchansan

    If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by icchansan View Post
    nah you need to run this in windows ;P maybe you can do it with XP live ;P
    Well why dont i have wireless internet

 

 

Similar Threads

  1. Will PCMCIA Airport Cards work on hackint0sh?
    By DrP in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2010, 01:25 AM
  2. Mic Wont Work
    By J0NA5 in forum Using Leopard
    Replies: 10
    Last Post: 01-10-2009, 07:13 PM
  3. Help me!!!! 2.2 pwnage/cfw wont work!!!
    By hailiesdaddy2007 in forum PwnageTool
    Replies: 5
    Last Post: 01-07-2009, 10:30 AM
  4. 3rd Party PCI airport card doesn't work
    By Scrinch in forum Genuine Mac Support
    Replies: 0
    Last Post: 07-14-2008, 12:49 AM
  5. wi-fi wont work..?
    By maffymuck in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 11-13-2007, 05:14 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:45 PM.
twitter, follow us!