Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
Discuss Tune wiki at the iPod Touch 1G - Hackint0sh.org; Hi there can anyone confirm that Tunewiki works on 1.1.3 firmware? I am using it ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Tune wiki

    Hi there can anyone confirm that Tunewiki works on 1.1.3 firmware? I am using it with a fully workin gwifi connection and it cant find lyrics to even the most popular of songs. In fact I am yet to find a song which it knows the lyrics to.
    Thanks



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy

    Quote Originally Posted by looxonline View Post
    Hi there can anyone confirm that Tunewiki works on 1.1.3 firmware? I am using it with a fully workin gwifi connection and it cant find lyrics to even the most popular of songs. In fact I am yet to find a song which it knows the lyrics to.
    Thanks
    tuneWiki is not working with 1.1.3(yet)

  3. #3
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    it works but.... non or my songs have lyrics i guess

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Red face

    Quote Originally Posted by poppap View Post
    tuneWiki is not working with 1.1.3(yet)
    Here is how to fix Tunewiki in 1.1.3

    1.1.3 upgrade erased your LRC directory; you have to create it and change permissions

    Install BSD subsystem
    Install Openssh
    Login with WINSCP - Username = root Pass = alpine
    go to /private/var/root/

    Create two folders Media then LRC and set the permissions in the LRC folder to 0777

    you should then have a directory path as follows /private/var/root/Media/LRC

    Magic... Tunewiki is back!!!

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thank you so much for the fix! that worked like a charm...


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nash_d View Post
    thank you so much for the fix! that worked like a charm...
    i did this and it is still giving me no lyrics/sorry error...

    i made the LRC in Media in var>root, and set permissions to 777, and nothing.. what is wronggg???

  7. #7
    Board Hero Array

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Mustang Ridge, Texas, United States
    Posts
    1,169
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    65

    Default

    i downgraded to 1.1.2 and installed TuneWiki and it crashes on start.... or is BSD a requirement

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Install BSD subsystem
    Install Openssh
    Login with WINSCP - Username = root Pass = alpine
    go to /private/var/root/

    Create two folders Media then LRC and set the permissions in the LRC folder to 0777

    you should then have a directory path as follows /private/var/root/Media/LRC
    how can i login with winscp? what is host name? maybe its stupid question but pls help me

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, my "media" directory is in the "mobile" directory not the root directory. i added LRC to it, but did not work, so now im going to try to copy it from mobile and paste it to root then add LRC and see what happens. however this is taking forever since apparently my media holds all my music.
    Last edited by pininfarina; 02-20-2008 at 07:14 PM.

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm having the exact same issue, i've tried to recreate the folder and set the permissions, still no go... Anyone have any suggestions?


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Name That Tune! is now OUT
    By ethanwa in forum AppStore Software
    Replies: 0
    Last Post: 06-21-2009, 07:35 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 01-12-2009, 07:10 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 09-26-2008, 11:50 PM
  4. Still Playing the Same Tune ?
    By syntrak in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 12-12-2007, 03:02 PM
  5. i tune and you tuve can't connect
    By everblue in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 11-15-2007, 07:51 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:30 AM.
twitter, follow us!