Hi! I have a question about parsing XML and putting it into a table. I parsed the following elements from this xml item: title, dc:creator and enclosure url (= an image). The parsing is working, i can see everything showing up in the console. But when i try to load everything into the tablecell, everything shows up except for the image. So i figured that the problem must be in the CellForRowatIndexPath method in the RootViewController.m ( or in the TableCell.m)

What am i doing wrong? Please help!

Heres the CellForRowatIndexPath: ( in the comments are some things i tried but didnt work)
Code:
- (UITableViewCell *)tableView:(UITableView *)tableView cellForRowAtIndexPath:(NSIndexPath *)indexPath {
    
 static NSString *CellIdentifier = @"Cell";
    
 WerkTableCell *cell = (WerkTableCell *) [tableView dequeueReusableCellWithIdentifier:CellIdentifier]; 

//NSString * image = [[[self appDelegate]currentItem]image];
//[[self image]setImage:[UIImage imageNamed:@"unknown.jpg"]];
	
if (cell == nil) {
		[[NSBundle mainBundle] loadNibNamed:@"WerkCell" owner:self options:nil];
			cell =self.werkCell;
                 }
// Configure the cell.
NSMutableArray *cont= [xmlcont items];// is niet in tablevb v. PS

ItemData *current =[cont objectAtIndex:indexPath.row];
	
cell.titelLabel.text = [current titel];
cell.makerLabel.text = [current maker];
cell.thumbImage.image = [UIImage imageNamed:[current image]];
			 
//UIImageView *thumbImage = (UIImageView*)[cell viewWithTag: 7];
//thumbImage.image = (UIImage*)[thumbImage objectAtIndex: indexPath.row];

return cell;
}