Results 1 to 3 of 3
Discuss [Interface Builder] UITableView from Beta 4 still doesn't work ? at the iPhone Developer Exchange - Hackint0sh.org; Still get the error Code: "The delegate must be set for <UITableView: 0x45a620>, but is ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Interface Builder] UITableView from Beta 4 still doesn't work ?

    Still get the error
    Code:
    "The delegate must be set for <UITableView: 0x45a620>, but is currently nil."
    even if the delegate is set. Do I something wrong? Or is there a workaround? Use UITableView in code does work smooth.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    64
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by virus View Post
    Still get the error
    Code:
    "The delegate must be set for <UITableView: 0x45a620>, but is currently nil."
    even if the delegate is set. Do I something wrong? Or is there a workaround? Use UITableView in code does work smooth.
    No, I got that too.

    Gosh. You think they'd fix the bugs before changing stuff (like being able to drag view controllers onto the tab bar without making one in the library).

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Apr 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I guess that it is simply impossible to create a table with IB in beta4?

 

 

Similar Threads

  1. [Interface Builder] Library doesn't start.
    By venture in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 5
    Last Post: 04-21-2009, 10:43 AM
  2. [Firmware] 2.0 Beta 8 > my camera doesn't work
    By DeusExMachina in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2008, 09:11 PM
  3. Some help with coding in Interface Builder
    By jashsayani in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 4
    Last Post: 04-29-2008, 09:29 AM
  4. [PwnageTool] Doesn't work with 2.0 beta 3
    By omnivector in forum PwnageTool
    Replies: 80
    Last Post: 04-15-2008, 08:09 PM
  5. [iPhone SDK] Interface Builder?
    By gsmumbo in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 5
    Last Post: 03-08-2008, 01:04 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:24 AM.
twitter, follow us!