Results 1 to 5 of 5
Discuss App hangs during startup at the iPhone Developer Exchange - Hackint0sh.org; Hello dear contributors, I am stuck with the following problem: Even my simplest test application ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default App hangs during startup

    Hello dear contributors,

    I am stuck with the following problem:

    Even my simplest test application won't start on my iPod touch (1.1.4). In the simulator and on a friend's developer iPhone all just works fine. I am performing those steps:

    1. Build iPhone Release code
    2. Transfer the resulting .app package via AFP right into the iPod's Application folder.
    3. Restart the springboard.
    4. My app apears on the springboard.
    5. When clicking the app its icon will zoom to fullscreen. Then the app hangs. After a few seconds the process is killed by the OS.

    Any idea what I'm doing wrong? I bet it's something really stupid... :p
    Thanks in advance!



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you change to permissions for the files?

    The group has to be wheel, owner has to be root, chmod 755.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Could you find any errors from debugger when the application starts?

  4. #4
    Developer Array javacom's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    304
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    28

    Default

    If that program compiled and worked on simulator and developer iPhone then it will not work on 1.1.4 firmware.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2008
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Thanks, it was indeed the dreaded 1.1.4 problem...


 

 

Similar Threads

  1. App Cooperative Startup
    By SOwhat in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 0
    Last Post: 12-11-2010, 02:44 AM
  2. Startup Apple with startup audio but no video
    By crimsonangel in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-05-2009, 11:15 AM
  3. No startup Disk?!?
    By gobarola in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 06-05-2009, 03:54 PM
  4. Freeze on startup... :(
    By Bananlolan in forum Using Leopard
    Replies: 17
    Last Post: 01-10-2009, 06:17 PM
  5. [1.1.4] iPhone won't startup
    By leo037 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 07-21-2008, 10:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:48 AM.
twitter, follow us!