Page 1 of 7 1234567 LastLast
Results 1 to 10 of 63
Discuss [2.0 Beta] Exchange support at the iPhone Developer Exchange - Hackint0sh.org; Does Somebody already tried it? Verification of my account worked, but then no data is ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    135
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default [2.0 Beta] Exchange support

    Does Somebody already tried it?


    Verification of my account worked, but then no data is receiving!

    Any ideas???????

    How can I manually start a sync!?



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    London
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    I have exactly the same problem. Im restoring back to 1.1.4.
    Macbook 13.3 (2.2GHZ, 2GB Ram, Leopard OSX)
    Advent 3Ghz Pentium 4 Laptop (Windows XP)
    Phone History: Sony ericsson t20e: Motorloa v525: Nokia 7600: SOny ericsson k700i: sony ericsson k800i: Orange spvm3100 : sony ericsson w880i: Nokia n95: Apple iPhone (sold on ebay).
    currently using: old shitty blackberry till 11th July.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    473
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    A few people seem to be having probs with mail.app - appears several people not recieving mail from the other accounts (Yahoo etc)

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    London
    Posts
    302
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    23

    Default

    Quote Originally Posted by kultschar View Post
    A few people seem to be having probs with mail.app - appears several people not recieving mail from the other accounts (Yahoo etc)
    I havent tried any other mails, but exchange is not receiving mails/contact/calender. Can send messages though! seems pointless :hack:
    Macbook 13.3 (2.2GHZ, 2GB Ram, Leopard OSX)
    Advent 3Ghz Pentium 4 Laptop (Windows XP)
    Phone History: Sony ericsson t20e: Motorloa v525: Nokia 7600: SOny ericsson k700i: sony ericsson k800i: Orange spvm3100 : sony ericsson w880i: Nokia n95: Apple iPhone (sold on ebay).
    currently using: old shitty blackberry till 11th July.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    135
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Does anybody of you also tried firmware 5A147p ??

    There is also exchange support in it.+

    I would like to try, but i donīt have the ipsw

    In the Exchange Webaccess the phones is registered after creating the account... bu then nothing happens


  6. #6
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    mine works - send and receive

    The account wouldnt verify but i saved it and then went to the mail app and mail arrived

    note for the username:

    DOMAIN\user

    ssl is turned off, accept all certs


    Spants

  7. #7
    Advanced Array MJ29's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Flint Town Michigan!
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Where is activesync located in 2.0??

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I setup exchange and it's working well

    Mail
    calender
    contacts

    are all syncing.

    I'm connecting using webmail to exchange

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    29
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    joserpaq: How's 2.0 working for you? many bugs?

  10. #10
    Advanced Array MJ29's Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Flint Town Michigan!
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    How do I find out the host name for exchange that my company uses?


 

 
Page 1 of 7 1234567 LastLast

Similar Threads

  1. [2.0][exchange] iPhone MS Exchange Support
    By ryancole in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 07-24-2008, 04:08 PM
  2. [Exchange] 2.0 Beta 4 5a258f Not Pushing Emails
    By rvashi in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 12
    Last Post: 06-09-2008, 05:20 AM
  3. [2.0 beta 3]+Exchange: my battery drops really fast
    By elborderas in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 59
    Last Post: 05-05-2008, 03:45 PM
  4. [advice] setup my Exchange Email on Beta 3?
    By xSNOWCAT in forum General
    Replies: 7
    Last Post: 04-20-2008, 01:18 PM
  5. [Exchange] Unable to configure it after Beta 3
    By iPhoneBuzz.com in forum iPhone Developer Exchange
    Replies: 10
    Last Post: 04-15-2008, 08:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:12 PM.
twitter, follow us!