Results 1 to 5 of 5
Discuss IPHONE 3GS stuck IRECOVERY , IBEEJ, MSFT GUY METHOD doesn't work for me HELP!!!! at the iPhone 3GS - Hackint0sh.org; Hi all members, I need help very quickly, i have very important data on my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default IPHONE 3GS stuck IRECOVERY , IBEEJ, MSFT GUY METHOD doesn't work for me HELP!!!!

    Hi all members,

    I need help very quickly, i have very important data on my iphone 3GS and i need it on friday , yesterday i was installing Mywi on cydia and after this i had a message telling me i need to clean a script that is nor completely installed; so i push clean ! And now my iphone is stuck in recovery mode , i've tried everything i found on google but nothing work , your are my last chance .

    i have an iphone 3GS jailbroken with redsn0w or maybe blackrain , idon't remember on 3.0 or 3.0.1 and the only wayi have is this :

    ======================================
    ::
    :: iBoot for n88ap, Copyright 2009, Apple Inc.
    ::
    :: BUILD_TAG: iBoot-596.24
    ::
    :: BUILD_STYLE: RELEASE
    ::
    :: USB_SERIAL_NUMBER: CPID:8920 CPRV:14 CPFM:03 SCEP:02 BDID:00 ECID:000000A14A056D4F IBFL:01 SRNM:[87923YCW3NR]
    ::
    =======================================

    [FTL:MSG] Apple NAND Driver (AND) RO
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI0:CE0
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI0:CE1
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI1:C8
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI1:CE9
    [FTL:MSG] FIL_Init [OK]
    [FTL:MSG] BUF_Init [OK]
    [FTL:MSG] FPart Init [OK]
    read new style signature 0x43313132 (line:305)
    [FTL:MSG] VSVFL Register [OK]
    [FTL:MSG] VFL Init [OK]
    [FTL:MSG] VFL_Open [OK]
    [FTL:MSG] YAFTL Register [OK]
    [FTL:MSG] FTL_Open [OK]
    Boot Failure Count: 15 Panic Fail Count: 0
    Entering recovery mode, starting command prompt

    I really need my data back , it's for my work !!!!!
    Thanks all !!!



  2. #2
    Supporter Array Rooster212's Avatar

    Join Date
    Aug 2008
    Location
    Cambridge, England
    Posts
    116
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Thumbs down

    Firstly, wrong forum section to post.

    Secondly, i don't believe there is much chance of you getting your data back. Did you not have a backup through iTunes? What kind of data was it, photos? media? contacts? you haven't been very specific.
    Phone: iPhone 4S 32GB iOS 5.1.1 Jailbroken
    Mac: MacBook Pro 15" Core i5 @ 2.4GHz, 4GB RAM, 10.7.4
    Custom Build: Corsair 650D, Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3, Intel i5 2500K @ 4.4GHz, 8GB RAM @ 1866Mhz, Corsair H70 watercooler

  3. #3
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    If it was 3.0 or 3.0.1 it could not have been blackra1n. Must have been Redsn0w or maybe purplera1n.

    I've not heard of the specific problem you describe with mywi. However I doubt that the MSFT.GUY SSH ramdisk method does not work for you. Have you actually tried?
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I follow what i found on google :


    ======================================
    ::
    :: iBoot for n88ap, Copyright 2009, Apple Inc.
    ::
    :: BUILD_TAG: iBoot-596.24
    ::
    :: BUILD_STYLE: RELEASE
    ::
    :: USB_SERIAL_NUMBER: CPID:8920 CPRV:14 CPFM:03 SCEP:02 BDID:00 ECID:000000A14A056D4F IBFL:01 SRNM:[87923YCW3NR]
    ::
    =======================================

    [FTL:MSG] Apple NAND Driver (AND) RO
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI0:CE0
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI0:CE1
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI1:C8
    [NAND] Found Chip ID 0x3295DE987A on FMI1:CE9
    [FTL:MSG] FIL_Init [OK]
    [FTL:MSG] BUF_Init [OK]
    [FTL:MSG] FPart Init [OK]
    read new style signature 0x43313132 (line:305)
    [FTL:MSG] VSVFL Register [OK]
    [FTL:MSG] VFL Init [OK]
    [FTL:MSG] VFL_Open [OK]
    [FTL:MSG] YAFTL Register [OK]
    [FTL:MSG] FTL_Open [OK]
    Boot Failure Count: 15 Panic Fail Count: 0
    Entering recovery mode, starting command prompt
    ] printenv
    build-style = "RELEASE"
    build-version = "iBoot-596.24"
    config_board = "n88ap"
    loadaddr = "0x41000000"
    boot-command = "fsboot"
    bootdelay = "0"
    idle-off = "true"
    boot-device = "nand0"
    boot-partition = "0"
    boot-path = "/System/Library/Caches/com.apple.kernelcaches/kernelcache.s5l8920x"
    display-color-space = "RGB888"
    display-timing = "n88"
    P platform-uuid = <DATA>
    P backlight-level = "218"
    P auto-boot = "true"
    image-version = "0x3"
    framebuffer = "0x4fd0000"
    secure-boot = "0x1"

    Now they explain that normally after printenv auto boot mst be with the value false but mine is true , so i think that 's why if i put :

    ] setenv auto-boot true
    ] saveenv
    ] reboot

    It doesn't work !!!!!!!!!!

    I really need help guys !!!!!
    Please

  5. #5
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Try the SSH Ramdisk approach from MSFT.Guy

    iRecovery alone will not fix this problem. You need other resources (like the ramdisk)

    Do some reading, try to understand a bit more of the techniques you are trying to use. It will make it easier to help you troubleshoot this problem.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!


 

 

Similar Threads

  1. Recovery Loops - iRecovery doesn't work
    By uRabbit in forum Redsn0w
    Replies: 2
    Last Post: 04-16-2011, 06:38 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 11-13-2010, 09:37 PM
  3. [Solution] Stuck at activation screen (when slider doesn't work)
    By tinhbantotvn in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 23
    Last Post: 03-18-2009, 05:56 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 08-25-2007, 08:59 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:51 AM.
twitter, follow us!