Results 1 to 3 of 3
Discuss Didn't used to have SIM issues, now have failure at the iPhone 3GS - Hackint0sh.org; Details: Iphone 3gs 32gb Ver: 3.1 (7C144) Firmware: 05.11.07 jailbroken/unlocked using Blackrain Itunes 9.1.1.12 3G/Roaming ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    May 2010
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Unhappy Didn't used to have SIM issues, now have failure

    Details:

    Iphone 3gs 32gb
    Ver: 3.1 (7C144)
    Firmware: 05.11.07
    jailbroken/unlocked using Blackrain
    Itunes 9.1.1.12
    3G/Roaming Turned off

    Please someone comfort me

    I've been using this iphone jailbroken for about 6 months now, no major complaints (other than having to toggle wi-fo on/off).

    I was watching a game on tv and was "playing" around and took out the sim. STUPID STUPID STUPID.

    I must have put it in and out a couple of times... (i have no idea why)... After one of those times I got an "Invalid SIM" message and NO SERVICE.

    Here's what I've tried so far...

    1. I took sim and put it in another tmobile phone I had, service hooked right up and I could make calls (much older phone), back in the Iphone, still Invalid SIM.

    2. I assumed I screwed up the SIM. I had another SIM (2nd), never activated and decided to call TMobile, give them the SIM number and switch the SIMS. After switching SIMS, placed it in Iphone, still same failure/invalid msg. Placed second SIM in old phone and it worked in old phone just like 1st SIM.

    3. Using 2nd SIM, tried, turning on Airplane mode, turning off phone, turning back on, turning off Airplane mode... no change, same message.

    4. Using 2nd SIM tried running blackrain again, no change.

    Please someone tell me it's not the phone/it's fixable...

    (*and if it's not what can I do with it*)

    John



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Check you have not damaged/bent the connectors inside the iPhone that the im card makes electronic contact with. This is surprisingly easy to to do.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Quote Originally Posted by Olethros View Post
    Check you have not damaged/bent the connectors inside the iPhone that the im card makes electronic contact with. This is surprisingly easy to to do.
    Exactly. I've had this be a problem before. Good news is, Apple will repair in most cases if you can prove you weren't jamming foreign objects into the SIM slot...
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


 

 

Similar Threads

  1. MacNN: Forum roundup: disk failure issues and more
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-20-2011, 09:00 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-25-2010, 02:17 PM
  3. Didn't use target SIM
    By Tonyd in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 6
    Last Post: 08-29-2009, 10:16 AM
  4. [1.1.2 OTB] Tried HW unlock and it didn't go so well
    By jmrfw in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 13
    Last Post: 01-23-2008, 06:43 PM
  5. Help. Anysim 1.1.1 didn't work
    By smallpotato in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 11-28-2007, 08:27 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:42 PM.
twitter, follow us!