Results 1 to 3 of 3
Discuss Bricked after 06.15.00!!! Heeelp at the iPhone 3GS - Hackint0sh.org; HELP NEEDED! Hi guys, i have a 3GS Old bootrom and updated to 5.0.1 using ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Bricked after 06.15.00!!! Heeelp

    HELP NEEDED! Hi guys, i have a 3GS Old bootrom and updated to 5.0.1 using snowbreeze and the ipad basebad. the task completed sucessfully, the phone is recognized by itunes but apple logo and spinning wheel is stuck on the screen. tiny umbrella does show a 06.15.00 baseband. i tried rolling back to 4.3.3 custom firmware, my blobs are saved for 4.3.3, i tried using ibooty, i Reb, and all possible methods. nothing brings my phone back to life. any thoughts? right now it's on 4.3.3 06.15.00.

    Update: So far I have tried the Procedure below:
    Download latest redsn0w from http://blog.iphone-dev.org/post/14857834236/untet....
    Download tiny umbrella from http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/
    Download stock iOS5.0.1 (use Mozilla) from http://theiphonewiki.com/wiki/index.php?title=Fir....
    Open tiny umbrella save all shsh, when done make sure "set host to cydia" under advanced tab is NOT CHECKED, close tiny and reboot pc.
    Open redsn0w, go extra, custom ipsw, point redsn0w to downloaded ios 5.0.1 for your device.
    When done you will have custom NO_BB 5.0.1 ipsw.
    Plug iphone to pc, open redsn0w, go to extra, "pwned dfu", follow directions to put phone to pwned dfu.
    Open itunes, dismiss all messages about restore, hold shift (option on Mac) and click restore, in newly opened window navigate to custom NO_BB iOS 5.0.1. Be very careful to choose custom NO_BB ipsw! Restore to it. Right after restore DO NOT RESTORE (sync )FROM BACK UP.

    Everything works without a single error, but no matter what firmware i use ( via snowbreeze, redsnow, or custom downloaded firmware )
    the phone completes the restore and comes back with the stuck apple logo. Itunes will recognize it's name, serial number, size, etc.

    One thing that i found quite weird is that when the restore finishes and it restarts for the first time, there is a progress bar below the apple logo that should fill up by itself, but it ends half-way. then solid apple logo for 2 minutes, then spinning wheel forever.

    Tiny umbrella shows baseband 06.15.00-6.4_M3S2 - is this what it should be? I ve tried after that to only Jailbreak with redsnow and only install ipad baseband using redsnow. actually i tried every procedure about 20times using 3 different computers. I am desperate, i think i lost that one... i completely ran out of ideas. Someone could guess what the heck could have happened? Thank u much
    Last edited by Deejayfred; 02-24-2012 at 04:35 AM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2012
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Fixed!

    all right guys, nobody was kind enough to even reply, but anyways i am kind enough to come back and report my fix. The problem was NOT software related. cable #3 ( speaker and light sensor was not properly attached and that causes the apple logo stuck. it was too weird that itunes was even syncing with the phone ( i mean, photos, music, etc ) and the phone was not displaying anything but the logo. Weird, but true.

  3. Like n1ckn4m3 liked this post.
  4. #3
    Super Moderator Array n1ckn4m3's Avatar

    Join Date
    Mar 2009
    Location
    USA
    Posts
    2,717
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    145

    Default

    Glad you came back to tell us. I reviewed your post but I had absolutely no suggestions for you so I refrained from replying (I hate replying "Don't know what to tell you!"). Thanks for letting us know what the issue was.
    The preceding forum post has been brought to you by the letter "N" and the number 42.

    iPhone 4, 32GB (iOS 6.1.2 | evasi0n | SHSH: 4.0 - 6.1.2)
    iPad 2 3G, 64GB (iOS 6.1.2 | evasi0n
    |
    SHSH: 4.3 & 4.3.3 - 6.1)

    Restore problems? Read this: http://www.hackint0sh.org/f137/130802.htm

    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare? Please Donate!


 

 

Similar Threads

  1. Bricked 3GS
    By DiTz in forum iOS 5.x
    Replies: 2
    Last Post: 02-01-2012, 04:28 PM
  2. [1.1.2 OTB] bricked ?
    By damccabe1 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 01-05-2008, 10:34 PM
  3. WTB Bricked / OTB 1.1.2
    By element in forum Flea Market
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2008, 03:29 AM
  4. Bricked?
    By Kasakato in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 11
    Last Post: 11-27-2007, 03:01 PM
  5. Bricked, unbricked, bricked, now a virgin again(?) and working
    By jerseyguy973 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-14-2007, 04:48 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 02:18 AM.
twitter, follow us!