Results 1 to 2 of 2
Discuss ultra slow/non-boot on patched commcenter at the iPhone 3G - Hackint0sh.org; i've found a few sets of instructions on how to set up unlocked/JB 3GS on ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default ultra slow/non-boot on patched commcenter

    i've found a few sets of instructions on how to set up unlocked/JB 3GS on 3.1.2 for tethering.

    the first two i found indicated that patching commcenter was required. after patching commcenter the phone is ULTRA slow to boot, if it boots at all (in excess of 5 minutes). often (4 out of 5 times) it just hangs at the apple logo indefinitely (went to bed for 5 hours and it was still hung when i got up).

    in any case, this is unacceptable so i decided to forego tethering and restore back to the unpatched, original commcenter file. (fwiw, i have it now tethering and MMSing on Tmobile U.S. without a commcenter patch with the adamkparker.com patch)

    however, reverting to the original commcenter file this did not resolve the slow/non-boot issue.

    what else could have happened during the patch process (all i did was ssh into the phone and upload, chmod the file)?

    any ideas welcome. if the phone locks on me in the field i could be waiting 30-40 minutes trying to get the phone to boot.



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Try a restore of the iPhone, it could be a completely unrelated issue software or hardware.

    A restore in DFU mode will rule out software problems.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

 

 

Similar Threads

  1. 10.6.8 Boot very slow/BlueScreen
    By MisterGreen in forum Using Snow Leopard
    Replies: 0
    Last Post: 09-09-2011, 11:51 AM
  2. Replies: 3
    Last Post: 01-05-2010, 01:07 AM
  3. slow booting/weird boot
    By truehybridx in forum PwnageTool
    Replies: 2
    Last Post: 10-04-2009, 10:45 AM
  4. iDeneb 1.4 boot very slow
    By paralyzed in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-25-2009, 01:53 AM
  5. Slow boot up? Please help!
    By del7 in forum Kernel / Kext (Driver) Support
    Replies: 0
    Last Post: 02-22-2009, 03:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:22 PM.
twitter, follow us!