Results 1 to 4 of 4
Discuss No Service after RedSn0w - Another one .. at the iPhone 3G - Hackint0sh.org; Previously my iphone 3G was stuck in a loop but managed to use RedSn0w to ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default No Service after RedSn0w - Another one ..

    Previously my iphone 3G was stuck in a loop but managed to use RedSn0w to kick it out of the routine. Now, I have a less severe "No Service" problem. My WiFi works fine. I have tried the following options: Network resetting, airplane OFF mode, swapping another SIM card. I do not want to restore to a newer version as suggested by the AT&T people.

    I have read many postings & have searched through the internet but could not find a real fix. I am sure this is a known issue and has been addressed by many friends here.

    3G -16GB (White)
    Version 3.1.2 (7D11)
    Firmware 05.11.07
    AT&T Sim card (Subscriber)

    Thanks for all your feedback. Appreciated.
    Last edited by Kenneth; 04-28-2010 at 07:17 PM.



  2. #2
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by Kenneth;530268"
    No Service" problem. My WiFi works fine. I have tried the following options: Network resetting, airplane OFF mode, swapping another SIM card. I do not want to restore to a newer version as suggested by the AT&T people.

    I have read many postings & have searched through the internet but could not find a real fix. I am sure this is a known issue and has been addressed by many friends here.

    3G -16GB (White)
    Version 3.1.2 (7D11)
    Firmware 05.11.07
    AT&T Sim card (Subscriber)
    Did you have a non-AT&T card in the phone when you jailbroke it with redsn0w?

    Have you installed blacksn0w at all?

    There is nothing stopping you from restoring OS 3.1.2 and setting up your phone as new to see if that fixes it.
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2009
    Posts
    10
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Olethros,

    I installed blacksn0w yesterday evening and it worked. It detected the AT&T carrier, as well as, a TMobile sim card that I loaned from a friend this a.m. to test. To answer your question, I did leave the AT&T card in there when I applied Redsn0w.

    Thanks for all your help. You are great !

  4. #4
    Super Moderator Array Olethros's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Norway
    Posts
    8,360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    439

    Default

    Quote Originally Posted by Kenneth View Post
    Thanks for all your help. You are great !
    Glad it worked.. You should not normally need blacksn0w for AT&T - but because you jailbroke before letting iTunes activate the phone normally with the AT&T SIM - so redsn0w hacktivated the phone
    Please read the stickies & search forum before posting!
    How to report an iTunes restore/update fail in a useful manner
    -

    iPad 3G 64GB (4.3.3, Redsn0w) oldest SHSH 3.2.2
    iPhone 4 32GB (4.2.1, Redsn0w JB-monte) oldest SHSH 4.1
    iPhone 3GS 32GB (4.3.3; Pwnagetool) factory unlocked oldest SHSH 3.1
    iPhone 8GB (3.1.3; Pwnagetool) AT&T Locked - Unlocked with bootneuter

    -
    Did we solve your problem? Got a dollar or two spare ? Donate!

 

 

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 06-03-2013, 12:43 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 11-11-2011, 09:52 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 09-04-2009, 03:26 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: 08-28-2009, 02:08 PM
  5. redsn0w not recognizing IPSW, redsn0w 0.7.2
    By neonsonicboy in forum iPod Touch 2G
    Replies: 2
    Last Post: 07-20-2009, 05:09 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:13 AM.
twitter, follow us!