Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Discuss ziphone 2.0 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; i unlocked an 1.1.2 otb iphone yesterday with ziphone 2.0 and it connects to wifi, ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default ziphone 2.0

    i unlocked an 1.1.2 otb iphone yesterday with ziphone 2.0 and it connects to wifi, but safari can't connect. does anybody have that problem? or know what to do?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    wi-fi may be connected, but maybe the router's dhcp isn't assigning u the right ip adress. try entering it manually.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    is that it? usually i have no problems getting an IP it assigns by itself.

  4. #4
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    it's possible. When you said safari does not work, have you tried installer and refresh source. If that works, then problem is not wifi.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    installer doesn't refresh either. is it the unlocking software?


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mrxthuan View Post
    installer doesn't refresh either. is it the unlocking software?
    Try restoring to 1.1.3 or 1.1.2 and then run ZiPhone again.

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by mrxthuan View Post
    i unlocked an 1.1.2 otb iphone yesterday with ziphone 2.0 and it connects to wifi, but safari can't connect. does anybody have that problem? or know what to do?
    I had that problem once I Jailbroke and actived my BL3.9 1.1.3 with ZiPhone 1.0. I deemed it to be a problem with the DHCP capability of the firmware (for some unknown reason) and I manually entered a static address to my access point to get the internet work.

    After that, I resetting my router and the network setting on the iphone, then DHCP started to work again...

    You can refer to this thread on what I've been through...
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=29803

    Try and do the same, hopefully it'll solve the problem. Up to now I still have no idea what caused the problem...

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    so just put in a dhcp address? or router address? how do u get those?

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    i tried ziphone 2.1 also still can't get wifi, well it connects to wifi but i can't get on safari. i didn't have this problem yesterday just today

  10. #10
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    104
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by mypatpat View Post
    I had that problem once I Jailbroke and actived my BL3.9 1.1.3 with ZiPhone 1.0. I deemed it to be a problem with the DHCP capability of the firmware (for some unknown reason) and I manually entered a static address to my access point to get the internet work.

    After that, I resetting my router and the network setting on the iphone, then DHCP started to work again...

    You can refer to this thread on what I've been through...
    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=29803

    Try and do the same, hopefully it'll solve the problem. Up to now I still have no idea what caused the problem...
    when you reset "network setting" did you do it under "settings" "network?"


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 11
    Last Post: 04-04-2008, 03:52 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: 03-09-2008, 12:55 AM
  3. ziphone 2.5 and iphones already downgraded via ziphone 2.4
    By noreason4nothing in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 02-29-2008, 11:07 PM
  4. [ZiPhone] - trouble with Locate me after Ziphone...
    By iMaso in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2008, 10:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:31 PM.
twitter, follow us!