Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Discuss ZbrickPHONE and NO SERVICE issue at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hey guys, lots of people -including me- have serious problem after using ziphone. Whatever i ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Angry ZbrickPHONE and NO SERVICE issue

    Hey guys, lots of people -including me- have serious problem after using ziphone. Whatever i do, i can't get any signal and this last iphone is my 45th iphone unlocked. Ziphone just bricked it and i can not unlock it any way. Any suggestions are Greatly appreciated, and if possible, make this sticky.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The methods i tried:
    Independence on Mac
    Ziphone 2.3 2.4 2.5a 2.5b 2.5c on Win and Mac (refurbish isnt working on Mac Os X, i double checked with independence and it doesn't erase baseband)
    Anysim 1.3 (gives error about secpack)
    Anysim 1.2u (says that its successfully unlocked, but another failure)


    ALL of these happened After using ziphone. Whatever it did, it rendered the iphone useless and it was working great with Turbosim.

  3. #3
    Senior Professional Array sirzrx's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Culiacan, Sinaloa, Mexico
    Posts
    186
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    what u wrote look very promising, but i can not downgrade to 1.0.2 and i am not the only one who cant.
    it gets stuck at waiting for iphone dialog.

    maybe i should go from 1.1.1 to 1.0.2, any suggestions?

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by burack View Post
    what u wrote look very promising, but i can not downgrade to 1.0.2 and i am not the only one who cant.
    it gets stuck at waiting for iphone dialog.

    maybe i should go from 1.1.1 to 1.0.2, any suggestions?
    IS your iphone bricked or is it responding?? If it's responding then can you do a restore in itunes or no?? I was reading some of your issues last night I think.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    40
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by burack View Post
    what u wrote look very promising, but i can not downgrade to 1.0.2 and i am not the only one who cant.
    it gets stuck at waiting for iphone dialog.

    maybe i should go from 1.1.1 to 1.0.2, any suggestions?


    Hey Burack, after downgrading to 1.1.3, did you try the 1.1.4 -> 1.1.3 baseband downgrade explained here?: http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=32619

    (I know you had a secpack error when running anySIM, but maybe trying to restore the baseband by downgrading it could get you rid of that problem).
    Last edited by Nitrium; 03-03-2008 at 06:48 PM.

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Guys, really thank you very very much for all your efforts in helping me. My iphone is responding and everything works, only no service. I can do a restore in itunes but only to certain firmwares, ie. i cannot restore to 1.0.2 to virginize, now i'm gonna try 1.1.1 for ex.
    and nitrium, yup, i tried that one also. I think i need a virginisation, but i just cant.

  8. #8
    Senior Professional Array speedycar's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    238
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by burack View Post
    Guys, really thank you very very much for all your efforts in helping me. My iphone is responding and everything works, only no service. I can do a restore in itunes but only to certain firmwares, ie. i cannot restore to 1.0.2 to virginize, now i'm gonna try 1.1.1 for ex.
    and nitrium, yup, i tried that one also. I think i need a virginisation, but i just cant.
    Have you tried "Reset all setting and network settings" some say this has worked after doing it 3 or 4 times?????

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Mar 2008
    Posts
    35
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by burack View Post
    Guys, really thank you very very much for all your efforts in helping me. My iphone is responding and everything works, only no service. I can do a restore in itunes but only to certain firmwares, ie. i cannot restore to 1.0.2 to virginize, now i'm gonna try 1.1.1 for ex.
    and nitrium, yup, i tried that one also. I think i need a virginisation, but i just cant.
    You need to stick with us though so we can get it solved for you. If you can restore in Itunes then you should have no problems getting up and running. You probably couldn't restore to a older firmware because you have a 4.6BL.

    Just restore to 1.1.3 or 1.1.4 and get the phone to a fresh state.

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    speedycar, i did actually but max. 2 times, i didn't think it would require 3 or 4...

    beermantm my BL is 3.9, i'm pretty sure of that.
    Now i'm in 1.1.1 jailbroken, bl 3.9

    i'm gonna try virginizeing


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. no service issue
    By DrLektroluv in forum iOS 3.x (iPhone OS 3.x)
    Replies: 1
    Last Post: 11-26-2009, 09:13 AM
  2. No service issue
    By ggujuthug4ever in forum Quickpwn 3G
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 04:39 PM
  3. [1.1.4] No service issue
    By Cheff in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 05-28-2008, 02:35 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 02-09-2008, 07:23 PM
  5. Unlocked No Service Issue
    By Jackbond64 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 05:39 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:43 PM.
twitter, follow us!