Results 1 to 8 of 8
Discuss Why is jailbreak 1.1.2 not working for me? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; On my 1.1.1, 04.01.13 phone, which I upgraded to 1.1.2 (octoprep installed of course), I ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Question Why is jailbreak 1.1.2 not working for me?

    On my 1.1.1, 04.01.13 phone, which I upgraded to 1.1.2 (octoprep installed of course), I can't get it jailbroken with jailbreak 1.1.2

    It goes through the whole process of reading/patching/flashing alright and ends with "all done", but after booting new, nothing happens. I've done this many times now, also on different computers.

    Does it have to do with the fact that my phone might originally have been a 1.0.2 version? I'm don't know if it was that...

    Very grateful for any hints!



  2. #2
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Fort Meade
    Posts
    941
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    55

    Default

    Quote Originally Posted by Naujoks View Post
    On my 1.1.1, 04.01.13 phone, which I upgraded to 1.1.2 (octoprep installed of course), I can't get it jailbroken with jailbreak 1.1.2

    It goes through the whole process of reading/patching/flashing alright and ends with "all done", but after booting new, nothing happens. I've done this many times now, also on different computers.

    Does it have to do with the fact that my phone might originally have been a 1.0.2 version? I'm don't know if it was that...

    Very grateful for any hints!
    MORE details please.

    What OS are you using for jailbreaking? Do you have the latest Java installed (Windows)? What do you expect to happen after the jailbreak? Are you using the LATEST Java jailbreak utility which also includes activation? What SIM card is inside the iPhone when you perform the jailbreak? Have you done the first reboot (as requested by the utility) and did the iPhone after the first manual reboot, reboot automatically a second time?

    MORE details, guys. Otherwise nobody can help.

  3. #3
    Senior Professional Array TatesMan's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Alexandria, Egypt
    Posts
    423
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    30

    Default

    Maybe u did a restore to 1.1.2 not update to 1.1.2
    iPhone 4GB [1.0.2 OTB]
    3.0.1 Bootneutered and Redsn0wed

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    I've been trying this under Windows XP and Vista. Latest Java installed.
    I'm not certain if it was the latest Jailbreak utility I was using, but I have used that same one of jailbreak and activate another phone before. Grateful for a hint where I can find it.

    I had my own SIM card in it. I did the first reboot myself, but the phone did NOT automatically reboot another time.

    Thanks for your help!

    EDIT: Found the link to newest jailbreak. Trying it out now. I think that's the one I had though.


    Quote Originally Posted by 997TT View Post
    MORE details please.

    What OS are you using for jailbreaking? Do you have the latest Java installed (Windows)? What do you expect to happen after the jailbreak? Are you using the LATEST Java jailbreak utility which also includes activation? What SIM card is inside the iPhone when you perform the jailbreak? Have you done the first reboot (as requested by the utility) and did the iPhone after the first manual reboot, reboot automatically a second time?

    MORE details, guys. Otherwise nobody can help.
    Last edited by Naujoks; 11-28-2007 at 02:25 PM.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Also, what happens quite often is at the end, when jailbreak should finish with the "all done" message, it never gets there, but hangs at "314572800/314572800". Only after repeating it for a number of times can I get the "all done" message.

    I certainly did an upgrade, not restore.
    Last edited by Naujoks; 11-28-2007 at 02:19 PM.


  6. #6
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Alright, case closed. Trying it on a 3rd computer made it all work.

    Thanks for the help.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    33
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Naujoks View Post
    On my 1.1.1, 04.01.13 phone, which I upgraded to 1.1.2 (octoprep installed of course), I can't get it jailbroken with jailbreak 1.1.2

    It goes through the whole process of reading/patching/flashing alright and ends with "all done", but after booting new, nothing happens. I've done this many times now, also on different computers.

    Does it have to do with the fact that my phone might originally have been a 1.0.2 version? I'm don't know if it was that...

    Very grateful for any hints!
    I can't sure, it seems that you need to run the OktoPrep need to run to create a TouchFree iPhone.

    Correct me if I'm wrong. I can't run it again now.
    First OBB 1.0.2 iPhone upgraded to 1.1.1 (iTune 7.4.3) unlocked with AnySIM 1.1 (via Wifi) and upgraded to 1.1.2 (iTune 7.4.3) unlocked with AnySim1.2.1u (on Windows Vista)
    Restore to 1.1.4 by iTune 7.6.1 unlocked with Ziphone 2.5c
    Call In/Out - Yes/Yes
    SMS In/Out - Yes/Yes
    EDGE - (Not Check)
    YouTube - Yes
    WiFi - Yes
    SIM - Hong Kong Smartone

  8. #8
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    252
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    Alright, case closed. Trying it on a 3rd computer made it all work.

    Thanks for the help.

 

 

Similar Threads

  1. 3GS Jailbreak and Cydia Apps Working/Not Working
    By hawaiipoolman in forum iPhone 3GS
    Replies: 9
    Last Post: 07-12-2009, 12:20 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 04-09-2008, 03:20 PM
  3. [1.1.3][jailbreak] is dev team also working on true jailbreak?
    By hangsun2 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2008, 05:36 PM
  4. [1.1.2 OTB] not working with jailbreak
    By zemren in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 01-12-2008, 03:26 PM
  5. Help! Jailbreak not working!
    By Buddha in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 12-22-2007, 03:49 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:18 PM.
twitter, follow us!