Results 1 to 10 of 10
Discuss v1.1.2 BT4.6 unlock but YouTube not working at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; hi guys, Ive got jailbreak OTB v1.1.2 BT4.6 but youtube does not work for me. ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    184
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default v1.1.2 BT4.6 jailbreaked but YouTube not working

    hi guys,

    Ive got jailbreak OTB v1.1.2 BT4.6 but youtube does not work for me. I tried doing some of the tutorials on how to get this fixed but still no sucess for me.

    http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=381

    Help please
    Last edited by bjlm; 12-25-2007 at 09:40 AM.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    COLOMBIA
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Change the title of that thread, its misleading, its jailbreaked, NOt unlocked, simply downgrade it to 1.1.1 and jailbreak it with appsnap, octoprep, update 1.1.2 then JAILBREAK it following the different ways that this webpage offers.


    Misleading title...

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    184
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Quote Originally Posted by Erzisnik View Post
    Change the title of that thread, its misleading, its jailbreaked, NOt unlocked, simply downgrade it to 1.1.1 and jailbreak it with appsnap, octoprep, update 1.1.2 then JAILBREAK it following the different ways that this webpage offers.


    Misleading title...
    Hi, sorry bout the title. Anyway i've already done the steps you said. but youtube is still not working. Any way i can make it to work?

  4. #4
    ANK
    ANK is offline
    Rookie Array ANK's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    12
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This worked for me:
    ... on your iPhone go to Installer/Sources, add: http://iphone.surrealnetworks.com/repo

    then go to Install/Surreal Networks and select "You Tube Fix (3 files)", install it, restart your iPhone and YouTube should be working.
    =============================
    ANK
    Week 50 iPhone
    1.1.2 Otb
    Hardware unlocked ..
    SMS in/out - Yes
    Youtube - Yes
    GSM Calls in/out - Yes (Mobilink-Orascom)
    GPRS Yes

  5. #5
    Senior Professional Array mmlp86's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Caracas
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    19

    Default

    if u know u did a jailbreak why the hell did u title this thread unlock bl4.6 u moron...moderators should take it down bc anyone can tell u did it to get everyones attention...btw the answer is u have to erase the pair records folder and replace the three files which u can find using the SEARCH function....


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ive got the same problem first than i restored and jailbreaked a second time and than evrything worked very well.

  7. #7
    Senior Professional Array phoenixftx's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Munich, Germany
    Posts
    230
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    18

    Default

    Thats also the way that worked for me:

    .. on your iPhone go to Installer/Sources, add: http://iphone.surrealnetworks.com/repo

    then go to Install/Surreal Networks and select "You Tube Fix (3 files)", install it, restart your iPhone and YouTube should be working.
    iPhone 8GB US week 48 (1.1.2 OTB) now with Quickpwn up to 2.0.2

    Carrier: o2-de (Germany)
    call IN/OUT: YES/YES
    SMS IN/OUT: YES/YES

    History:
    2.0.2 with Quickpwn
    2.0.1 with Winpwn
    1.1.4 with Pwnage
    1.1.3 BL3.9Fbl with iPlus 1.1
    1.1.2 BL4.6 with Bladox Turbo Sim

  8. #8
    Professional Array danielsebas's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    52
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I got the same problem for a while and what it worked for me was to restore my iphone first with firmware 1.1.2 then downgraded it to 1.1.1, jailbrake it with jailbreake.com then install BB Subsystem, then Oktoprep, then update to 1.1.2

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    184
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    16

    Default

    Again, sorry for the misleading title guys. Anyway, i uninstalled - installed, then uninstalled them again and for some reason youtube is now working without the youtube activation installer. Thanks for the replies though.

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    this thread almost gave me a full heart attack!


 

 

Similar Threads

  1. [1.1.3] Youtube NOT working
    By joseluismb in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 22
    Last Post: 02-16-2008, 04:42 PM
  2. youtube not working Geohot unlock method
    By elvisonnss in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-13-2008, 11:48 AM
  3. Youtube Up And Working!
    By vidar_s in forum General
    Replies: 5
    Last Post: 09-24-2007, 11:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:41 AM.
twitter, follow us!