Results 1 to 3 of 3
Discuss upgraded to 1.1.3 - now software does not work at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; hey, is anyone facing these issues? for some reason, after upgrading and re-installing some 3rd ...
  1. #1
    tos
    tos is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default upgraded to 1.1.3 - now software does not work

    hey,
    is anyone facing these issues? for some reason, after upgrading and re-installing some 3rd party applications - callID, weTools etc - none of them seem to be working. when you go to launch, they start up and then go back to the home screen.

    How do I fix this?



  2. #2
    Supporter/Apple CEO
    Newsreporter
    Array secretmrx's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Location
    New Zealand
    Posts
    468
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    49

    Default

    hey bro

    When you restored in iTunes to 1.1.3, did you then restore the iPhone from a previous backup, or set up as a new phone? If you resorted from an old backup of your phone, this is why this is happening. So restore again and set up as new phone. Also, if you upgraded to 1.1.3 instead of restored, then you should restore, and set yp as a new phone.

    Hope this helps you. I know what its like when your iphone doesn't do what its told!

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Not all apps are working on 1.1.3 and higher.

    Try to search/post in native software and web applications subsections for the fix for different apps to work in 1.1.3.
    First ever Apple product I bought : iPhone.

 

 

Similar Threads

  1. 1.1.2 upgraded to 1.1.3 with itunes, ziphone won't work
    By dante in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-16-2008, 12:58 AM
  2. Had 1.1.2 upgraded to 1.1.3 but didnt work, help
    By pierrer in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 01-29-2008, 04:38 PM
  3. [YouTube] 1.1.3 Soft Upgraded, doesn't work
    By mumu_li in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 01-28-2008, 06:05 AM
  4. Replies: 6
    Last Post: 01-25-2008, 04:57 AM
  5. [1.1.1 OTB] Upgraded to 1.1.2 and doesn't work
    By roobarb in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 01-15-2008, 11:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:10 AM.
twitter, follow us!