Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 28
Discuss Upgraded to 1.1.1 and ran new anySIM but IMEI still at 004999 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Originally Posted by cc2k4 ok wel its ben out and i did a full restore ...
  1. #11
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cc2k4 View Post
    ok wel its ben out and i did a full restore and reactivated and jailbroke...should i put anySIM on now and run it while my sim is still out?
    Is your EMEI the correct version?


  2. #12
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by cc2k4 View Post
    ok wel its ben out and i did a full restore and reactivated and jailbroke...should i put anySIM on now and run it while my sim is still out?
    And yea, try running anySIM with the sim card out of the phone. Then restart the phone stick the sim card in and restart it again. Hopefully that works.

  3. #13
    Senior Professional Array cc2k4's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    i put anySIM back on and ran it without my sim card inside and it said it cannot complete...shoudl i update to 1.1.1 and then try anySIM again or what?

  4. #14
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    I have just the same problem... one question cc2k4:

    Did your IMEI change after restoring (before running anySIM with your SIM off)? Because if it is still 004999+ i think it's not gonna work anyways...

    Keep us up to date!

    I've been having the same exact problem for a couple of days now.

  5. #15
    Senior Professional Array cc2k4's Avatar

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    131
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    with my sim out of the phone, my IMEI is back to the proper one. I am at 1.0.2 right now...should i upgrade to 1.1.1 and try anySIM again? with or without the sim?


  6. #16
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    130
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    13

    Default

    Any ideas anyone?

  7. #17
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    26
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think you didn't virginize correctly.

  8. #18
    Newbie Array

    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have exactly the same problem (Ok, I do have wifi but my IMEI shows up like 0049), the virginizing didn't went as expected (I hit a hotkey, iTunes showed up and messed up everything), is there a solution? I'm going nuts!

  9. #19
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have same problem with you,
    From 1.0.2 unlocked & error "Incorrect SIM", i had retore it to 1.1.1 -> downgrade 1.0.2 (both firmware & baseband) and use anySIM1.0.2 but not done. Get old error
    After, i revigrined my phone to 1.0.2 with Geohots server, 100% done but when up to 1.1.1 IMEI still at 0049+++
    And i think cannot continue to run anySIM 1.1.1, 99% fail
    Can I help u about this? I want to understans, after revirgin 1.0.2 , IMEI will change immediately or only change when update to 1.1.1
    Manythanks

  10. #20
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    some information on how I did mine.

    - 1.0.2 unlocked and activated working phone with T-mob
    - unload commcenter
    - run minicom -s, select modem device as /dev/tty.baseband from /dev/tty.modem
    - issue AT+XSIMSTATE=1 and record ouput on note
    - run re-virginizer process using geohot's server generated bin file. T-mob SIM inside (note: login is root/dottie)
    Note: when I submit for the <emei.bin> to geohot server, I make sure I use the IMEI taken from the box of iphone
    and not from general - settings - about. This is very important.

    - when done, I ran mincom as above and check AT+XSIMSTATE=1 again, this time it changed (I just want to make sure)
    - reboot phone
    - phone still at 1.0.2, unlocked, activated & working. only baseband has changed/fixed. This is expected.
    - upgrade to 1.1.1
    - phone is locked, unactivated as expected
    - jailbreak using iphuc + symlink exploit
    - activate using the patched lockdownd
    - remove symlink

    ** at this point, my phone display "UNSupported SIM"

    - install bsd + community sources + openssh via appinstaller (note: login is now root/alpine)
    - install anySIM 1.1 using winscp to /Applications
    - chmod 755 anySIM
    - shutdown phone
    - replace tmob SIM with AT&T SIM that came with phone
    - turn on phone, no more "Unsupported SIM"
    - run anySIM
    - completed
    - poweroff, swap tmob SIM back in
    - Back in business.

    I hope this will help some in anticipating what's gonna happen next. Of course, if you using another method, the outcome may be different.
    Last edited by dtube; 10-24-2007 at 06:15 AM.


 

 
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 4
    Last Post: 03-17-2008, 07:51 PM
  2. anysim 1.1 error? [1.0.2 upgraded to 1.1.1]
    By tanker69 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-10-2008, 02:47 AM
  3. anysim 1.2.1 for upgraded 1.1.2 How Long
    By peaker in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 01-13-2008, 07:35 PM
  4. anySIM 1.2 on Upgraded 1.1.2 hang/crash fixed?
    By akiacat in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 11-16-2007, 12:45 PM
  5. upgraded already unlocked 1.0.2 to 1.1.1 but IMEI not changed?
    By ag_oo7 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 11-03-2007, 01:33 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:26 AM.
twitter, follow us!