Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16
Discuss Unlocked 1.1.1 with AnySIM 1.2u - no service at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Awesome, Thanks, i will let you know how it goes! Plonks...
  1. #11
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Awesome, Thanks, i will let you know how it goes!

    Plonks


  2. #12
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    17
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hi everyone..Im having trouble..I downgraded to 1.0.2 jailbreaked installed any sim 1.2u..Unlock successfull..then restored to 1.1.1 ran the jailbreakme.com..afterwards ok to prep for 1.1.2..updated..jailbroke again..and when i insert my t mobile sim there is a message saying different sim please conect to itunes..Any ideas what went wrong?? by the way i used my att sim throughout the process

  3. #13
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This worked great! Thanks!!!!!!!!!

  4. #14
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    105
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by plonker View Post
    This worked great! Thanks!!!!!!!!!
    I take it the OktoPrep/Update to 1.1.2 fixed your problem?

  5. #15
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    7
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by jt0518 View Post
    Hi everyone..Im having trouble..I downgraded to 1.0.2 jailbreaked installed any sim 1.2u..Unlock successfull..then restored to 1.1.1 ran the jailbreakme.com..afterwards ok to prep for 1.1.2..updated..jailbroke again..and when i insert my t mobile sim there is a message saying different sim please conect to itunes..Any ideas what went wrong?? by the way i used my att sim throughout the process

    bumping trying to get an answer to this. tried this same method with the foreign sim (SIM LOCKED) in the whole time, everything seemed to have gone fine, but iphone now claims INCORRECT SIM. Any ideas?


  6. #16
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    757
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    45

    Default

    anySIM 1.2.1u will not work properly under iPhone 1.1.1.

    Note after step 8 of the following guide, you will not see the iPhone pick any signal:

    http://www.winandmac.com/mobile/ipho...ck-iphone-112/

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 12

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 12-16-2007, 11:38 PM
  2. 1.1.1 + anysim no service except for ATT
    By Mdrei in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 12-03-2007, 08:40 PM
  3. Replies: 11
    Last Post: 10-31-2007, 09:07 AM
  4. No Service after Anysim 1.1 Need Help
    By Mark0824 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-25-2007, 03:44 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 10-16-2007, 06:38 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:41 PM.
twitter, follow us!