Results 1 to 5 of 5
Discuss Unlock Successful - 1st AT command "ERROR" - Have service but calls/sms fail HELP!!! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, I had an iPhone brought to me for unlocking. I believe someone has previously ...
  1. #1
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default Unlock Successful - 1st AT command "ERROR" - Have service but calls/sms fail HELP!!!

    Hi, I had an iPhone brought to me for unlocking. I believe someone has previously tried to HW unlock it and failed.

    I have virgin restored, flashed the baseband and virgin restored again, Software unlocked it. I get an "ERROR" at the first AT+CLCK="PN",0,"00000000" command in minicom, activated and I can get reception (bars and operator logo show at top) but all incoming and outgoing calls fail.

    I also tried virgin restoring, flashing the baseband, Hardware unlocking it. I get same "ERROR" and same result as SW unlocking. Signal but no calls or sms.

    Can anyone suggest a way to fix this?



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Are you using anysim? I have a similar error message, but what i did was turn the phone off and put in my new sim card and boot it back up and it worked perfectly. I'm not sure why different people run into diff. problems.

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    i Used iUnlocker and iUnlock from Dev Team

  4. #4
    Professional Array abtf2's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    84
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    My situation was similar to yours. (Appearing to have unlock and service after
    anySIM but calls failing immediately.) After a re-virginize, I followed
    'iphone.unlock.no' with a few exceptions (bin-tools and bropbear in place
    of community sources and open ssh.)

    iUnlock ran without error. First minicom command gave "ERROR", but it
    didn't matter. When I put in a non-att sim, I has service and a working
    phone. After the re-virginized, I pulled the att sim and have never put it back.

    Good luck.

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi i make for your phone bbupdater -v, bbupdater -e and bbupdater -f,thats restore you baseband and later use the any sim.


    http://davedave85.blogspot.com/

    thats the tutorial i make to resolve my problem mi phone is work and send mesage.


    enjoy and good luck


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 02-07-2011, 10:10 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 07-21-2009, 11:10 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 06-03-2008, 07:29 PM
  4. "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."
    By max9241 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 11-11-2007, 04:12 PM
  5. BSD Subsystem error "Package download fail cant find host"
    By JD914 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 167
    Last Post: 10-25-2007, 01:19 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:30 PM.
twitter, follow us!