Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14
Discuss Unlock problem with iplus at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi guys, i have a little problem. I had a 1.1.2 otb phone which i've ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Unlock problem with iplus

    Hi guys, i have a little problem.

    I had a 1.1.2 otb phone which i've unlocked via Geohotz method.
    When i read everything about iplus 2.0b, i wanted to ugprade to 1.1.4 with 3.9FakeBlank

    I did as the tutorials all said
    Restored to 1.1.4
    Quit itunes, killed helper apps
    Opened terminal, wrote ./iplus [-u]
    waited, everything completed but on the screen of iphone i haven't seen downgrading bootloader and now when my phone rebooted and the operation completed, i have no network
    And under settings, i don't have a carrier tab, too.

    Please help me.



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i didnt install the international pack, could it be somehow related? (i live in Turkey, which is not a supported country)

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Reset all settings.

    Check what bootloader you currently have by running BBinfo.
    First ever Apple product I bought : iPhone.

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    done resetting all settings, still nothing
    refreshing sources, will tell the BL from bbinfo in minutes

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Done, BBInfo shows my BL version as 4.6_M3S2


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    The AT&T sim wasn't inside the phone, could it be related? (i dont think so, but ..)
    And I'm on a mac, but have windows, too.

  7. #7
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Sim does not matter.

    What is the Modem Firmware on your phone?

    Which tutorial did you follow?
    First ever Apple product I bought : iPhone.

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    on the official site
    it said shift-restore to 1.1.4
    from terminal or command prompt run iplus [-u]
    than voila
    but in the iphone screen, everything was working as it should, except no bl downgrading

  9. #9
    Senior Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Houston,TX
    Posts
    424
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    29

    Default

    Quote Originally Posted by burack View Post
    on the official site
    it said shift-restore to 1.1.4
    from terminal or command prompt run iplus [-u]
    than voila
    but in the iphone screen, everything was working as it should, except no bl downgrading
    Not the firmware.Tell me the Modem Firmware (Baseband).Check it in Settings>General>About
    First ever Apple product I bought : iPhone.

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    82
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    it was 1.1.4 ( i mean 04.04.05g)
    but i think i solved the problem, i switched to windows and run iplus again

    now on my iphone screen i can see:
    Oops, bl 4.6 detected
    downgrading bl to 3.9FB

    i think this will do

    on mac terminal, the [-u] command may be wrong (on the tutorial)


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 07-16-2008, 07:12 PM
  2. [UK OTB 1.1x] Can i use iplus to unlock ?
    By Dreamsvender in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 04-30-2008, 08:35 PM
  3. [iPlus] Problem unlocking
    By im_rajya in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 26
    Last Post: 03-29-2008, 06:00 PM
  4. [iPlus] v2.0b Firmware becomes 1.1.3 after unlock?
    By pp99 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-2008, 07:17 AM
  5. [iPlus] V2.0 > Unlock Hanging
    By climber_rich in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 03-19-2008, 05:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:48 PM.
twitter, follow us!