Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
Discuss "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.." at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I have 1.1.1 unlocked after a week it show "NO service","No sim card","no wifi","IMEI 049.." ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default "Unlock.app" can fix "no service","no wifi","IMEI 049.."

    I have 1.1.1 unlocked after a week it show "NO service","No sim card","no wifi","IMEI 049.." .
    I downgrade to 1.0.2 and run unlock.app.
    When it finished,It fix everything.
    I make revirgin and reunlock with anysim1.1.1 Now It ok again.

    Step1 Downgrade iphone to 1.0.2
    Step2 Jailbreak and Activate
    Step3 Dwongrade BaseBand to 03.14.08_G
    Step4 Revergin
    Step5 Install Unlock.app and put At&t sim card in
    Step6 Touch Unlock icon and Run it
    Step7 Revergin
    Step8 Upgrade iphone to 1.1.1
    Step9 Jailbreak and Activate
    Step10 Install AnySim1.1.1 and Run it
    Step11 Enjoy
    Last edited by max9241; 11-09-2007 at 04:14 PM.



  2. #2
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Can you speciffy what exactly you did ?

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by perfx View Post
    Can you speciffy what exactly you did ?
    Step1 Downgrade iphone to 1.0.2
    Step2 Jailbreak and Activate
    Step3 Dwongrade BaseBand to 03.14.08_G
    Step4 Revergin
    Step5 Install Unlock.app and put At&t sim card in
    Step6 Touch Unlock icon and Run it
    Step7 Revergin
    Step8 Upgrade iphone to 1.1.1
    Step9 Jailbreak and Activate
    Step10 Install AnySim1.1.1 and Run it
    Step11 Enjoy
    Last edited by max9241; 11-09-2007 at 04:15 PM.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    48
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by max9241 View Post
    I have 1.1.1 unlocked after a week it show "NO service","No sim card","no wifi","IMEI 049.." .
    I downgrade to 1.0.2 and run unlock.app.
    When it finished,It fix everything.
    I make revirgin and reunlock with anysim1.1.1 Now It ok again.

    Step1 Downgrade iphone to 1.0.2
    Step2 Jailbreak and Activate
    Step3 Dwongrade BaseBand to 03.14.08_G
    Step4 Install Unlock.app and Run it
    Step5 It will Fix all
    Step6 Revergin
    Step7 Upgrade iphone to 1.1.1
    Step8 Jailbreak and Activate
    Step9 Install AnySim1.1.1 and Run it
    Step10 Enjoy

    more specific pleaseeeeeee

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have one with NO SERVIE issue.

    I tried this, didn't work. Still no service.

    I haven't upgraded to 1.1.1, stayed in 1.0.2, but I don't think it matters.
    OSX, 3 iPhone3Gs, MacPro, MacBookAir

    'after so much love for the iPhone, beginning to hate it for 3G Flaws...'


  6. #6
    Advanced Array nexus2k7's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    46
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have one with No Wi-Fi still not work.

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by nani View Post
    more specific pleaseeeeeee



    Unlock.app use "wiNstaller" to install
    Unlock.app and winNstaller you can find it anywhere on internet


    Have I need to say about "Downgrade iphone" and "downgrade BaseBand " and "Revergin"
    You can find it on this forum

    It very clear!!!

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by fabiolr View Post
    I have one with NO SERVIE issue.

    I tried this, didn't work. Still no service.

    I haven't upgraded to 1.1.1, stayed in 1.0.2, but I don't think it matters.
    You need run Unlock.app on (1.0.2)/(BaseBand 03.14.08_G ) or Revergined and put At&t sim card in
    I guess your iphone run Unlock.app not successful
    Last edited by max9241; 11-09-2007 at 04:12 PM.

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    max9241,

    by the time you finished running Unlock.app, you say:

    Step5 It will Fix all

    Was it already working at this point?

    Thanks
    OSX, 3 iPhone3Gs, MacPro, MacBookAir

    'after so much love for the iPhone, beginning to hate it for 3G Flaws...'

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    27
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by max9241 View Post
    You need run Unlock.app on (1.0.2)/(BaseBand 03.14.08_G ) or Revergined
    I did... In fact, before runninf Unlock.app I ran ierase, then flashed the 03.14.08_G, then I confirmed with bbupdater -v and then I ran Unlock.app.. It took the 20minutes it said.. But NO SERVICE persists... I am suspecting a HW problem...
    OSX, 3 iPhone3Gs, MacPro, MacBookAir

    'after so much love for the iPhone, beginning to hate it for 3G Flaws...'


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. unlock "3.1.3" "bootloader 05.09" baseband "05.12.01"
    By rush in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 1
    Last Post: 06-09-2010, 08:35 PM
  3. [Solved] "No Service", "Network Lost"
    By henryyan in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 06-07-2008, 10:46 AM
  4. Replies: 0
    Last Post: 10-02-2007, 04:10 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 09-15-2007, 09:15 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:21 PM.
twitter, follow us!