Results 1 to 9 of 9
Discuss TZones-COMVERSE Error - No internet at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I posted in the GPRS thread as well but i wanted to post as a ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default TZones-COMVERSE Error - No internet

    I posted in the GPRS thread as well but i wanted to post as a main thread in the event anyone else has had this problem and/or fixed it. I know f at least one other individual having the same problems as I am.

    I setup the proxy and preferences files exactly as the gprs thread said to and have no internet access. My iphone is pulling an IP address but has no safari, stocks, weather, email, anything.

    The only thing it CAN do is pull up the main yahoo.com website. It won't function with any of the other features, or load any other websites.

    I am getting an error that reads "internal error. You do not have access..." The page title reads Comverse at the top, for each and every website that loads as an error.

    My APN is setup correctly and I've quadruple-hundred checked both of the files that allow the proxy hack to work. It is all set up correctly.

    Please help and thank you in advance for reading my post.



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    45
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    if you just signed up for tzones, with in an hour, you'll see this. i was seeing the exact same thing. yahoo was the only site that wouldnt get the comverse error. after an hour or two, all sites worked fine.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i signed up last night and got the activated message this morning--thoughts? It still wont load anything other than yahoo.com, no mail, weather, anything

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    also--popping the sim back into my razr, tzones works from there...but putting the sim back into the iphone yields nothing

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    You didn't do the Proxy.pac mod...check out this thread, read around come of the first few and more of the last few and you'll know what to do.Thread


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I know my files are correct because i had everything working yesterday. I tried again today, and wallah, comverse error. Do you have any other ideas?

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    24
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Maybe tmo is blocking everyone?

    I have it on prepay, and I get the same error.....so they might have shut that loophole down because of the iPhone?

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    thats sounds highly likely.... i just signed up. and only tzones and yahoo site work... no other site... google.com etc works

  9. #9
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by ctran503 View Post
    thats sounds highly likely.... i just signed up. and only tzones and yahoo site work... no other site... google.com etc works
    nevermind... proxy is working for me now... all sites that is port 80... i guess i needed to keep on trying... it's been 6hrs since my activation...

    i did the proxy/mod files trick... powercycle. browse a website using wifi... turned off wifi, go back to browser and clicked on a link... works

 

 

Similar Threads

  1. [Tzones] Tmobile Tzones hack
    By bogdi1988 in forum General
    Replies: 61
    Last Post: 12-30-2008, 04:21 AM
  2. [T-Zones hack] - Comverse Error
    By ironmang in forum General
    Replies: 70
    Last Post: 10-17-2008, 06:08 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 04-23-2008, 09:30 PM
  4. [Compatibility] List of Apps that don't work with Tzones Internet Plan
    By raulr in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 6
    Last Post: 04-04-2008, 04:19 AM
  5. Tzones issue: COMVERSE
    By kevinmscs in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 12-18-2007, 04:38 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:52 PM.
twitter, follow us!