Results 1 to 5 of 5
Discuss term vt 100 does not work on 1.1.4 at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; term vt 100 does not work on 1.1.4 I got 1.1.4 all working and I ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default term vt 100 does not work on 1.1.4

    term vt 100 does not work on 1.1.4

    I got 1.1.4 all working and I installed bsd, openssh, dnstools and term vt100

    I can ssh into the iphone from my PC, however I hit the springboard application of Term vt100 and I get the screen but it asks for a password. Its not alpine and then kicks back to login.

    No matter what I try it wont work.



  2. #2
    Professional Array chrisli's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    87
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Same here

  3. #3
    Rookie Array skirocket's Avatar

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    This is how to get Term vt100 working

    1# Uninstall Term if you have it already installed
    2# Add www.trejan.com/irepo to your sources
    3# Install "SUID fix" under "Tweeks 1.1.3"
    4# Install Term vt100
    5# Download termfix.zip
    6# SSH into your phone copy the "termcap" file to the directory etc/ remember to backup your original file.

    :p

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Eschweiler, Germany
    Posts
    102
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    No problem here with the terminal application.
    Works like a charm.

  5. #5
    Senior Professional Array cortx7's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Curitiba - PR - Brazil
    Posts
    337
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    That problem was a known problem on 1.1.3 already.

    You just need to install "SUID Lib Fix". Then you'll have password alpine back again.
    Also, don't forget to install the "backspace acting as spacebar fix". If I remember correctly, that's under "System" on installer. Look for it.

    Apple
    sucks.
    Microsoft rules.


    TurboSIM-like methods? No way.

    - Unlocked Week 47 1.1.3 iPhone, baseband 04.04.05_G.
    - Bought in Minneapolis, MN;
    - Currently on TIM carrier.

    I'm not here to find help. I'm here to help others and give back what I've learned from Hackint0sh.


 

 

Similar Threads

  1. Term vt-100 won't download
    By joni.loky in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 04-08-2008, 10:52 PM
  2. [1.1.4][VT-TERM] vt-term crash...
    By majestix508 in forum Tools
    Replies: 1
    Last Post: 03-03-2008, 12:50 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 07:56 PM.
twitter, follow us!