Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Discuss T-Zones for iPhone 1.1.1? at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, I have tzone working on my SW unlocked 1.0.2 until I recently upgraded to ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default T-Zones for iPhone 1.1.1?

    Hi,

    I have tzone working on my SW unlocked 1.0.2 until I recently upgraded to 1.1.1.

    I have proxy.pac file uploaded and modified preferences.plist to use proxy.pac. But when I load a page say "www.cnn.com" I got the following error:

    Error 502
    The server could not resolve your request for uri:/

    seems like a DNS issue? Anyone else got t-zone wokring on their 1.1.1?



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    http://www.hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=10965

    ^ you sure your edge settings are saving? mine worked but i got the total internet

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Yes, I have modified com.apple.carrier.plist to have wap.voicestream.com as apn for both entries. leaving the username and password blank

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I thought the username and pass were "guest" "guest"

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    When I was on 1.0.2 unlocked, it was working perfectly with empty username and password. And I just give it a try for guest/guest, same error 502, no luck!


  6. #6
    Advanced Array kdub3000's Avatar

    Join Date
    Aug 2007
    Location
    US
    Posts
    44
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    It works fine for me using the original method on 1.1.1. Actually, it seems faster now with this firmware.

    p.s. user and pass are both left blank.
    • 8gb iPhone HW unlocked to T-mobile on day one (8/25/07).....died in May 2008 due to failed antenna hardware modification (Now it is a iPod Touch)
    • Virginized and Unlocked to v1.1.1 on 10/19
    • Now:Upgraded to 2.0 on T-mobile
    • Discovered the t-zones $5.99 hack (thanks to syasses trick)
    • upgrade to 16gb iPhone and pwned it to 2.0 on day one

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by kdub3000 View Post
    It works fine for me using the original method on 1.1.1. Actually, it seems faster now with this firmware.

    p.s. user and pass are both left blank.
    Thanks, that's good to know. Is it possible you can post your proxy.pac and preferences.plist?

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    6
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I finally got it to work, I did it again and it seems to work now... thanks all for the help

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by wavesonic View Post
    I finally got it to work, I did it again and it seems to work now... thanks all for the help
    Hi could you possibly post the tzones settings to work with 1.1.1?

    Thanks soo much

    pls advise

  10. #10
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    30
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by wavesonic View Post
    I finally got it to work, I did it again and it seems to work now... thanks all for the help
    Did you did the same proxy.pac and preference.plist plus mod com.apple.carrier.plist to get it to work?? I'm asking because I can't seems to get it to work....

    Thanks.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 08-13-2008, 06:27 AM
  2. [2.0][T-Zones] Will the old T-Zones hack work?
    By odysseus in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 19
    Last Post: 07-31-2008, 10:20 PM
  3. Replies: 16
    Last Post: 07-22-2008, 03:43 PM
  4. T-zones with 16gb iphone?? possible?
    By haru219 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 02-22-2008, 04:11 AM
  5. How do i add T-zones on my Iphone?!
    By samihassan in forum General
    Replies: 9
    Last Post: 09-20-2007, 09:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:06 PM.
twitter, follow us!