Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 28
Discuss [Solved] Install AppSnapp from jailbreakme.com doesn't work at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi there! I'm trying to do jailbreak on my 48week iPhone but I got stucked ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default [Solved] Install AppSnapp from jailbreakme.com doesn't work

    Hi there! I'm trying to do jailbreak on my 48week iPhone but I got stucked on jailbreakme.com.

    After clicking on Install AppSnapp nothing happens! Tried several times.
    I've tried to wait- nothing happens, Iphone just go to save mode. Then I've tried to switch it off. When it starts again I get same screen "ACTIVATE iPhone go to itunes".

    What should I do now pls?

    Thanx a lot for any help. wipi



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    243
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    21

    Default

    Connect the phones to iTunes and wait for the activation screen to come up. Disconnect it and try again.

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    connected to iTunes, activ. screen, then tried get back through wifi to jailbreakme.com and Install Appsnapp.But still the same nothing changes.

    Now?

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    171
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    Quote Originally Posted by wipi View Post
    Hi there! I'm trying to do jailbreak on my 48week iPhone but I got stucked on jailbreakme.com.

    After clicking on Install AppSnapp nothing happens! Tried several times.
    I've tried to wait- nothing happens, Iphone just go to save mode. Then I've tried to switch it off. When it starts again I get same screen "ACTIVATE iPhone go to itunes".

    What should I do now pls?

    Thanx a lot for any help. wipi

    I am having the same problem (

  5. #5
    Former Bender
    Guest

    Default

    You must try and try again until it works.

    If you use the search, you'll find many people with the same issue.
    They have solved it by keep on trying.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    32
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I can help you there!

    I tried for 3 days, over and over again, following every tip on this forum and nothing worked.
    You know what worked? Someone elses WiFi!
    It appeared to be my WiFi, even though the connection is really good.
    I tried my friends WiFi at her house, and it worked from the first time.
    So try someone elses

  7. #7
    Former Bender
    Guest

    Default

    If it's a wifi issue, try to replace your actual wifi dns by this one (just for the procedure)

    208.67.222.222 (free open dns)

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    now it works i just kept triyng

  9. #9
    Former Bender
    Guest

    Default

    You are welcome

  10. #10
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    now after installing octoprep I go to iTunes "check for updates" and I have three buttons. "Cancel" "Download and Install" and "Cancel". Should I press "Download and Install".

    I ask because I saw on internet that there should be only button "Install" without downloading anything. I don't want to do anytjing wrong. Please advice me. Thanx


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. jailbreakme.com doesn't work
    By flame in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 01-28-2008, 01:29 AM
  2. [1.1.2 OTB] Jailbreakme "Install AppSnapp" doesn´t reboot.
    By HStark in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 19
    Last Post: 01-25-2008, 09:42 PM
  3. Replies: 10
    Last Post: 01-22-2008, 06:17 AM
  4. Replies: 35
    Last Post: 01-01-2008, 01:46 PM
  5. Wi-Fi - Doesn't Work on JailBreakMe
    By roofchopped in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 12-31-2007, 08:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:07 PM.
twitter, follow us!