Results 1 to 8 of 8
Discuss Script Execution Error!!! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I did the ibrickr everything went fine, it uploaded all the files and did the ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Script Execution Error!!!

    I did the ibrickr everything went fine, it uploaded all the files and did the 113 software update. But i get script execution error and nothing happens when i hit the home button?!help



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I get this

    I hard reset the phone and everything is ok except I cannot connect to the network (o2)

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    yea its still not working....

  4. #4
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    68
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    You're having the same problem? No connection to your carrier?

    Where you from? You got a UK 1.1.2 OTB?

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no thats not it, my carrier is fine. I did the whole nate true thing, i did the installerapp, did 113softupgrade got script execution error and nothing after that no floating circle nothing, i did hard resest and soft reset and got nothing


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    8
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    anyone else got any ideas why the phone wont reboot or deploy the circle ?>

  7. #7
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hey. I had the same problem, but I reboot it and it started up to jb 1.1.3, but I can't connect to network... I have 1.1.2OTB 04.03.13_g baseband...

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    28
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I got same message. Then I quit Installer, after that spinning wheel. After 10 mins I rebooted and everything seems to work.

    3.9 Bootloader, IPSF

 

 

Similar Threads

  1. [Installer] Main script execution error!
    By seseberg in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 9
    Last Post: 04-11-2008, 09:37 PM
  2. ERROR- script execution failed ..Anybody else getting it?
    By snook562 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 1
    Last Post: 03-04-2008, 02:35 PM
  3. Error during install script execution
    By stendino in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-2007, 03:44 AM
  4. error during install script execution
    By pipas@intra.co.mz in forum Free Toolchain Software (Cydia App's)
    Replies: 3
    Last Post: 09-24-2007, 10:54 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:18 PM.
twitter, follow us!