Results 1 to 5 of 5
Discuss "Safari can't load page because it can't find the server" at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; So I am working on the jailbreak for 1.1.3. found here: http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25577 I have gotten ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default "Safari can't load page because it can't find the server"

    So I am working on the jailbreak for 1.1.3. found here:
    http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=25577

    I have gotten to the step where i need to go to jailbreakme.com and I am presented with this error.

    "Safari can't load page because it can't find the server"

    Any ideas of how to fix this? I have restored to 1.1.3 and tried to do this again but I am left with the same thing. I am connected to my wifi router. any idea?



  2. #2
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.

  3. #3
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default [1.1.1] (1.1.3) [Problem] [Safari can't load page because it can't find the server]

    Sorry, my mind has been spinning for the past couple hours. I will make sure it is posted like this from now on.

  4. #4
    Senior Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    174
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    try google.com, does it go there? if it doesnt then its your wifi problem... if it does then maybe the server is down? try to see if you can get to it via PC

  5. #5
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    74
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    I can't get google.com either. The weird this is, when I restore it to 1.1.3 I can get on the internet and it works fine. However when downgraded to 1.1.1, I can't get on any website.

    And both google.com and jailbreakme.com work on my computer.


 

 

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: 10-04-2011, 09:30 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 09-26-2011, 05:51 PM
  3. AppleInsider: Apple posts iPad iOS 4.2 "Coming Soon" page
    By hackint0sh in forum Latest Headlines
    Replies: 0
    Last Post: 09-03-2010, 05:00 AM
  4. Replies: 33
    Last Post: 04-13-2008, 06:34 AM
  5. OWA/OMA and Safari cannot load page
    By texmontana in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 10-29-2007, 01:29 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 03:54 PM.
twitter, follow us!