Results 1 to 5 of 5
Discuss Re-running 1.1.2 OTB UK iPhone Jailbreak at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi. I successfully completed the procedure (1.1.2 OTB -> 1.1.1, jailbreak, activate, update 1.1.2, jailbreak ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Re-running 1.1.2 OTB UK iPhone Jailbreak

    Hi.

    I successfully completed the procedure (1.1.2 OTB -> 1.1.1, jailbreak, activate, update 1.1.2, jailbreak 1.1.2, activate).

    Guide: Tutorial: Jailbreak & Bypass Activation for UK iPhones

    The problem is that I replaced the /System/Library/Frameworks/AppSupport.framework/AppSupport with a 1.1.1 patched file to handle local (norwegian) phone numbers. I did a backup of the iPhone first, but when the phone did not reboot (AppSupport not working with 1.1.2) I discovered that the backup I made did not include the (...)/Frameworks/(...) directory.

    So to get the phone working again, I restarted the whole process. (Restored 1.1.2, downgrade 1.1.1 etc.)

    And now for the question(s)...

    1. Jailbreakme.com only works every <insert large number> times. It crashes Safari but stops there most of the time. Also tried jailbreak.toc2rta.com, but that one has never worked. Any idea why this happens?

    2. When Jailbroken this time (v1.1.1) iTunes report that my iPhone only has about 250MB total space, and most of that is used...

    3. Ignoring the missing 7.5GB, i install BSD, SSH and OktoPrep, telling me I'm ready for 1.1.2 update (again). So I update 1.1.2 and run Jailbreak 1.1.2 (step 4) again, only this time, i'm told that OktoPrep is not installed!!!???

    4. During step 4-Jailbreak 1.1.2, something gets flashed, and i assume this is what's causing (some of) the strange behavior. Does anyone know what gets flashed, and more important, how do I un-flash it so my phone gets to a state where I can re-apply the procedure (without coc*ing up the AppSupport this time )

    5 And finally, I don't know if the AppSupport file gets replaced during a restore, but i think maybe not, so does anyone have the original 1.1.2 UK OTB file so I can replace it again?

    Thanks a lot for any help

    Cheers



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anyone? Please?

    How about just question 5 then:

    What get's flashed, and how do I unflash it?

    Thanks

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    3. Ignoring the missing 7.5GB, i install BSD, SSH and OktoPrep, telling me I'm ready for 1.1.2 update (again). So I update 1.1.2 and run Jailbreak 1.1.2 (step 4) again, only this time, i'm told that OktoPrep is not installed!!!???

    I think your failure is in IGNORING the 300mb problem.
    My phone showed also 300mb and after updating and trying to jailbreak oktoprep was missing.
    try to do a 1.1.1 restore again, jailbreak, activate and install oktoprep.
    Then make sure itunes recognize the phone correctly as 7,25 GB.
    After now UPDATING 1.1.2 Oktoprep should work fine.

    to 1:
    had the same problems with jailbreakme.com, after rebooting Iphone AND pc it worked w/o problems.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Excelent. Some new stuff to try. Nearly went insane yesterday...

    Did a decompile of the Jailbreak.jar file and found that the application reports OktoPrepe missing if directory "/disk" is missing, which is probably related to the missing 7.5 GB. Perhaps it doesn't get written since disk is full.

    Thanks anyway.

  5. #5
    Advanced Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    49
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Re Q5:

    Managed to pry the 1.1.1 ipsw file open, decrypt the dmg file, and found the AppSupport file there, so it will most likely get replaced on a restore.


 

 

Similar Threads

  1. Possible harm re-running jailbreak.com?
    By ZEEK in forum Jailbreakme.com (iOS 4.x jailbreak)
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-2010, 08:07 AM
  2. [1.1.2] running slow after Jailbreak
    By iBuds87 in forum General
    Replies: 0
    Last Post: 03-22-2008, 10:58 PM
  3. [Jailbreak 1.1.2] OktoPrep not recognised when running Jailbreak.jar
    By sheikhworld in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 38
    Last Post: 02-19-2008, 05:08 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 01-28-2008, 03:52 AM
  5. Jailbreak.jar not running
    By darngooddesign in forum General
    Replies: 8
    Last Post: 12-20-2007, 06:36 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 01:25 PM.
twitter, follow us!