Results 1 to 3 of 3
Discuss Probs after "successful" unlocking at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; - i activated my phone with independence - copied iunlocker to the iphone using ibricker ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Probs after "successful" unlocking

    - i activated my phone with independence
    - copied iunlocker to the iphone using ibricker
    - unlocked it with iunlocker

    (according to a youtube tutorial nothing had to be done using ssh or such things... click here)

    put my new simcard in, it worked! i called with my mom BUT THEN:

    after rebooting the phone suddenly says "incorret sim please connect to itunes to activate the phone"

    what had i done??

    what can i do??

    Firmware: 1.0.2 (already when i open the box the first time.


    i know that maybe everyday people ask you such things, but i've paid so much for this PHONE and i really really would like to use it!


    so please, can you help me? i would really apreciate that!

    yours Stefan
    Last edited by Blind4X; 10-11-2007 at 05:42 PM.



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    134
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    14

    Default

    Assuming you are still on a FW 1.0.2 with a modem version of 3.xx you need to activate

    http://hackint0sh.org/forum/showthre...ighlight=PACAY

    Follow those directions very easy!

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    wow for now it works again!! hopefully after a restart too! but now i'm just too happy for trying that right now!

    so THANK YOU so much!!! great community here!!

    greets Stefan

 

 

Similar Threads

  1. "No Service", "Searching...", and "No SIM" after unlocking
    By kimmy527 in forum Ultrasn0w (3G(S)/iPhone 4 unlock)
    Replies: 2
    Last Post: 08-04-2010, 08:45 AM
  2. Replies: 14
    Last Post: 03-22-2010, 01:50 AM
  3. Problems Booting after "Successful Installation"
    By Ambrose P in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 08-10-2009, 06:30 PM
  4. Replies: 2
    Last Post: 07-21-2009, 11:10 PM
  5. Replies: 4
    Last Post: 09-23-2007, 08:48 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 08:35 AM.
twitter, follow us!