Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19
Discuss Problems with EDGE on unlocked T-moible Iphone at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I used Ibrikr and Anysim to unlock my iphone. Everything worked like a charm except ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problems with EDGE on unlocked T-moible Iphone

    I used Ibrikr and Anysim to unlock my iphone. Everything worked like a charm except edge. I have the 19.99 unlimited plan and I had it before I got the iphone. When using internet.voicestream.com or internet2 or internet 3 I get a error saying im not subscribed to edge. When using Wap.voicestream it just hangs never loads anything never gives me an error. I thought perhaps it was just my service so I got my friends SIM from his legit ATT Iphone, popped it into my phone and used the wap.cingular settings. Same thing just times out, no errors though. That has led me to believe that something is jacked up in a file somewhere on my system. I have made no changes to any of the files or even attempted to setup the proxy.pac solution. Anyone have any idea on what files I can restore to correct this problem, and where I can go about finding them?

    Thanks



  2. #2
    iPhone Moderator Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    3,620
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    220

    Default

    did you check here

    http://home2.btconnect.com/Taniwha/gprs.html

    the gprs setting work for edge in most cases and countries. ross barkman is providing and maintaining the list for years

    volkspost
    Read the stickies and search the forum before posting!
    If you want to become a Hackint0sh supporter click here
    ----------
    iPhone 4 factory unlocked, iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad Wi-Fi + 3G (1G), iOS 4.3.1, jailbroken
    iPad 2

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Tried those settings and still nothing. I have read of a few other people having this problem, but no real solution. Anyone else have some advice on whats causing this or what files I can restore ? The key thing here to remember is that I used the ATT settings with my friend Sim in my phone and it did not work either. Which leads me to believe that it has to be something corrupt on my phone

  4. #4
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Your EDGE APN for an iPhone on the T-Mobile network is internet2.voicestream.com. The wap.voicestream.com one has never worked on my iPhone not to mention if you would have gone through the trouble of CALLING T-Mobile, they'll flat out say "the settings for your iPhone with unlimited data plan are bleh bleh bleh." One of my buddies tried to tell T-Mobile that he had a "new, beta Nokie Px100" and support was like "well, it says you're using an iPhone" -- lolol

    l2research

  5. #5
    Newbie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm in the same boat as you. I added the $19.99 total internet plan 4 days ago and changed the APN to internet2.voicestream.com, but still nothing. It just says I'm not subscribed to EDGE. I tried searching, but everything I found had to do with the proxy hack for the $5.99 plan, and what I did find said to change the APN and leave the rest blank, no proxy hack needed.

    Any help would appreciated.


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I have t-mobile and it works great. I had to change the wap setting

    settings~General~Network~Edge: Here I put in wap.voicestream.com and left user and password blank

    This works for me

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    11
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    T-Mobile's 5.99 TZones plan works great for me with the proxy.pac tweak.

    I notice sometimes that the EDGE seems to fall asleep and I need to open MobileSafari and go to a website like www.google.com before it will work without lagging. Google is a small and quick website to load and it always comes up fast.

    Hope this helps others out there.

    By the way T-Mobile users, try the carrier settings tweak from:
    http://modmyiphone.com/wiki/index.ph...ngs_for_iPhone

    Works great for me.

  8. #8
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I understand the WAP works, thats not my problem. There is something wrong and its not on T-Mobiles end. I know a few other people are having this problem. Notice how I used a SIM Card from an active IPhone with the correct settings for my APN and it would not work either. That tells me there is something wrong in the phone thats causing this problem. Anyone have any real ideas?

  9. #9
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    They are all just suggestions not all scenerios and setup's are the same. We are just trying to help you out. Why would you make a statement like:

    Quote Originally Posted by ctm2k View Post
    Anyone have any real ideas?

  10. #10
    Newbie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    9
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry to be rude im just really tired of searching for answers to this problem. I also stated in the first post what ive done.


 

 
Page 1 of 2 12 LastLast

Similar Threads

  1. Iphone 3G - Edge and 3G Problems
    By haughty in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 1
    Last Post: 04-14-2009, 03:58 PM
  2. Unlocked and jailbroken iPhone EDGE problems
    By badlydrawn in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 4
    Last Post: 02-10-2008, 06:46 AM
  3. 1.1.1 version, unlocked, Edge Problems
    By rachel in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 01-22-2008, 10:18 PM
  4. No EDGE on unlocked iphone?
    By kea215 in forum General
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2007, 02:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 05:06 PM.
twitter, follow us!