Results 1 to 6 of 6
Discuss Problem with TurboSim at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hey! For the first i want to apologize for my english! But now to my ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation Problem with TurboSim

    Hey!

    For the first i want to apologize for my english!

    But now to my problem: i'v got an iPhone, v1.1.2 OOB, bootloader 4.6... i'v have jailbrake the phone with this tutorial: http://www.hackint0sh.org/forum/show...owngrade+1.1.2

    it went all ok. but cos its no other way to unlock the phone i get mysel a Bladox TurboSim orginal in the box, also not pre programed. Then i folow this tutorial http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17738 to make my TurboSim work. it went also all ok, but then when i wanted to use the phone function, if i type enything the phone menu just closed :S for the first i thought i didnt restart the right moment or i didnt make the settings in the Settings -> Phone -> SIM Applications -> Apple Saft well... i tried to change the settings... when i did this the iphone restarted, no-service was in the status bar and the settings for SIM Applications were gone! I tried all kind of things, once againg upload over wifi the datas and do the steps in the ssh, but now i always got a error :S i tried also to recover my iphone and do all steps once again.. but still cant get the turbosim to work!

    so... i want to know if enyone got an ideer what might be whrong.. or, what shell i do.. purhaps some links (cos i dint found enything)! I also want to know why the phone functions didint work when i was so far that the iphone has accept my simcard!

    Tnx for help!



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    207
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Did you use iWorld to set your phone to your country? - You need to do that.

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, tnx for that info... i didnt do that. but ok, now i know why the phone function was crushing... but i still dont know how to make my turbosim to work once again

  4. #4
    Rookie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I'm having the same problem - the settings for SIM Applications are gone (or have never been there...).

    Any Ideas???

  5. #5
    Young Padawan Array duck9000's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    The Outer Rim
    Posts
    2,461
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    149

    Default

    Try on the *SIM forum. You'll find more info about it there. Good luck
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation, please click here **.


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    3
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i solved the problem!

    if anyone interested: put the TSIM with ur original SIM (so not the AT&T sim) inside any other phone then your iPhone. Make sure you put a PIN in the Original SIM. When the phone ask fo a pin just enter the TPIN that is delivered together with your TSIM (inside the plastic package). The phone will react with a wrong pin message. The TSIM is reset now.... and then do the steps from here: http://hackint0sh.org/forum/showthread.php?t=17738 (STEP 3 - PREPARING and INSTALLING THE TURBOSIM)

    At the end dont forget to use iWorld!

    tnx for your hlep

 

 

Similar Threads

  1. Problem with TurboSim v2.1
    By gugussugus in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 9
    Last Post: 11-21-2008, 03:06 AM
  2. [1.1.2 OTB] Problem with turbosim
    By Tebuxato in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2008, 01:50 AM
  3. Problem with Turbosim & OTB 1.1.2
    By MaFL in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 0
    Last Post: 12-07-2007, 04:00 AM
  4. turboSIM problem
    By McGirt in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 25
    Last Post: 10-10-2007, 03:47 PM
  5. problem with turbosim
    By ciaoce in forum Turbo-, Supersim and Simcloning Solution
    Replies: 11
    Last Post: 08-21-2007, 10:13 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:43 PM.
twitter, follow us!