Results 1 to 4 of 4
Discuss [Problem] No signal after upgrading at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; I have 1G iphone was working on 1.0.2 version decided to upgrade to 1.1.4 followed ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Exclamation [Problem] No signal after upgrading

    I have 1G iphone was working on 1.0.2 version decided to upgrade to 1.1.4 followed the steps listed in one of the threads...
    first i virginised it then instead of upgrading to 1.1.4 i by mistake di it to 2.2.1...tried using iliberty to unlock but somehow didnt work...so i decided it downgrade it 1.1.4...

    I uninstalled itunes 8 installed itunes 7.5 then downgraded to 1.1.4 after facing a few probs(error 1601,1045...)...using iliberty i was able to unlock and install installer app...
    but now there is NO SIGNAL...Wifi is fine,installer is fine,everything else seems to be fine but theres no signal...
    tried everything including fix for no signal,downgrading bootloader...nothing seems to work

    it also says sometimes unknown bootloader 3.9_M3S2

    these are my baseband info :
    modem firmware : 04.05.04_G
    bootloader version : 3.9_M3S2
    Firmware : 1.1.4

    please help and solve my problem...



  2. #2
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Do not use iLiberty in this case.

    - first download firmware 2.2.1 for iphone 2G to your computer
    - use iTunes 8
    - put phone in DFU mode and restore with that firmware
    - now use quickpwn 2.2.5 to jailbreak/activate and unlock the phone.

    You need to read the sticky post on how to put phone in DFU MODE by volkspost

    Don't worry ... your phone is OK ...
    I have to go now.
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Jan 2009
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I tried updating it to 2.2.1 but cudn't ...
    it shows error 1601!!

  4. #4
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    You must put phone in DFU mode and select firmware 2.2.1.
    When you are describing the problem, please tell us exactly how you did it.
    It is very hard to help if we don't know HOW you did it.
    Simply saying "i tried updating ..." does not mean anything
    ** If you just want to support hackint0sh.org with a donation click here **

 

 

Similar Threads

  1. [0.9.6] [Problem] no signal when SIM has a pin
    By jelassaad in forum Yellowsn0w (3G unlock)
    Replies: 0
    Last Post: 01-07-2009, 10:53 AM
  2. [1.1.4][Problem] No signal
    By cyberfire84 in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 42
    Last Post: 08-25-2008, 05:28 AM
  3. Signal problem...
    By lutecki in forum Hardware
    Replies: 0
    Last Post: 04-28-2008, 08:30 PM
  4. Replies: 8
    Last Post: 03-01-2008, 12:34 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:04 AM.
twitter, follow us!