Results 1 to 8 of 8
Discuss Problem with brand new Iphone 1.1.1 when UNLOCKING--BLOCKS!!!! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi, I have a 1.1.1. new Iphone. When i was trying to activate it yesterdeay ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem with brand new Iphone 1.1.1 when UNLOCKING--BLOCKS!!!!

    Hi,

    I have a 1.1.1. new Iphone. When i was trying to activate it yesterdeay using the appsnap i gof a wifi signal and proceeded, but later it blocked itself on the beggining screen (and wasn't responsive to the touch).

    I then restored it a couple of times to factory settings but it kept the same, doesn't respond after 1 second to the touch (therefore starys on the ACTIVATE IPHONE and the world pic screen, it only turns on/off automatically every 4 or so minutes. I can only keep home and on/off button pressed around 8 secs to turn it off, or 25-30 secs to restore, nothing more.

    I let it rest for the night as i tried it over 50 times to turn it on/off.... and this morning it worked. But when trying to deactivate again the phone didn't find any wifi and blocked itself there, now it restarted and blocks itself in the beggining screen again!!

    What can i do????



  2. #2
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I would reflash with 1.1.1 and try to run jailbreakme. But it might be on the new firmware, if so you have to take the long way to hack it.

    http://www.hacktheiphone.com/112/iph...nlock_mac.html

    here is a good guide if you happen to have 1.1.2 firmware already for some reason

    luke

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    hi luke,

    what do you mean with reflash??? i restored it to the 1.1.1.. (and a couple of times already!!!) sorry english isn't my first lang!

    i am reading the guide you told me, (but don't use a mac)...
    when i restore to factory 1.1.1 with itunes, it doesn't give me an error, (as it says there it does)... it works smooth and then restarts the phone... by that time it BLOCKS again and i cannot do anything with it....

    i have read the guides and done what they say, trying to activate, but the first time it crashed when doing the appsnap and then blcoked, and now it blocked when looking for the wifi network...

    as i said before it blocks itself and then isn't responsive to touch....

    what was weird was that after letting it all night off, today it wasn't blocked... (blocked when looking for a wifi network (which i have)..

    what can i do? what could it be?? thank you

  4. #4
    Senior Professional Array woomwireless's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Miami - FL
    Posts
    119
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Can you check your modem version in the settings menu?

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    18
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Sorry, didnt know you were on windows.

    http://www.hacktheiphone.com/112/iph...k_windows.html

    same guy, just made for the windows crew.

    upgrading to 1.1.2 will give you the good modem firmware, then downgrade to unlock and proceed from there

    luke


  6. #6
    Rookie Array dee2001's Avatar

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    25
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    OMG I have the exact same problem as culocacapedopis.

    I have an unlocked 1.0.2 so I followed one of the guides and virginized my bb before restoring my firmware up to 1.1.1.

    Once on 1.1.1. the phone took ages to start and froze as soon as it reached the activate screen. And as culocacapedopis says the phone will reboot very few minutes but freezes as soon as it reaches activate.

    I tried restoring the firmware a few times but the same kept happening. All I could do was use iBrickr to downgrade firmware back to 1.0.2 and then downgrade bb. I even tried going to 1.1.1 after doing all this but still no luck.

    Once back on 1.0.2, I can unlock and the phone works perfectly. I just can't get 1.1.1 working.

    I'm scared to try 1.1.2 encase it still crashes and I brick the phone. If I try going to 1.1.2 can I still downgrade back to 1.0.2 and downgrade bb without any problems?

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    42
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I had that problem with an iPhone it was caused by a severely damaged baseband. What I had to do is downgrade to 1.0.2 and virginize. After that you can upgrade to 1.1.1 and unlock.

  8. #8
    Respected Professional Array madrich's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Chicago: Home of the Spire!
    Posts
    578
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    37

    Default

    Also , do not use iTunes 7.5 with FW 1.1.1.
    Gort! Klaatu barada nikto!
    iPhone 2G with FW 3.1 and no MMS

 

 

Similar Threads

  1. NEW PROBLEM!!! HAVEN'T FOUND SOLUTION ON ANY POST.... 1.1.1 bLockS!
    By culocacapedopis in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 7
    Last Post: 12-03-2007, 09:04 PM
  2. Replies: 2
    Last Post: 09-13-2007, 11:55 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:43 AM.
twitter, follow us!