Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 21
Discuss Problem after GeoHot 4.6 Unlock at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hi all I shift+restore to 1.1.1, JB, shift+upgrade to 1.1.2. then used the below method. ...
  1. #1
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Problem after GeoHot 4.6 Unlock

    Hi all

    I shift+restore to 1.1.1, JB, shift+upgrade to 1.1.2. then used the below method. everything went smoothly. I gotten the message 'Enjoy your unlocked iPhone' in Terminal. restart iPhone. went into Settings and noted that my Wi-fi is disabled, baseband is BLANK, version is 1.1.2. I tried to Shift+Restore to 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3, but the iPhone is reacting very very slowly. managed to enter #3001#12345*# and noted that my firware version is BLANK, IMEI is Unknown, ICCID is Unknown.. What happened?

    =====
    1. Open Instller on your jailbroken 1.1.2 OTB and install OpenSSH and Term-vt100 (under System)
    2. Connect via WiFi to your iPhone using WinSCP
    3. Copy all the files (gunlock, ICE04.02.13_G.fls and secpac) to /usr/bin
    4. Set permissions of gunlock to 755 in WinSCP
    5. Put iPhone in Airplane mode (IMPORTANT!)
    6. Execute the following commands in Terminal:

    launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    ./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls

    launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
    =====

    I have also tried using iTune (ver 7.5.0.20) to Restore my iPhone to 1.1.3 in DFU mode with and without AT&T SIM card but the result is the same.

    What can I do next?



  2. #2
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    207
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by l00khere View Post
    Hi all

    I shift+restore to 1.1.1, JB, shift+upgrade to 1.1.2. then used the below method. everything went smoothly. I gotten the message 'Enjoy your unlocked iPhone' in Terminal. restart iPhone. went into Settings and noted that my Wi-fi is disabled, baseband is BLANK, version is 1.1.2. I tried to Shift+Restore to 1.1.1, 1.1.2, 1.1.3, but the iPhone is reacting very very slowly. managed to enter #3001#12345*# and noted that my firware version is BLANK, IMEI is Unknown, ICCID is Unknown.. What happened?

    =====
    1. Open Instller on your jailbroken 1.1.2 OTB and install OpenSSH and Term-vt100 (under System)
    2. Connect via WiFi to your iPhone using WinSCP
    3. Copy all the files (gunlock, ICE04.02.13_G.fls and secpac) to /usr/bin
    4. Set permissions of gunlock to 755 in WinSCP
    5. Put iPhone in Airplane mode (IMPORTANT!)
    6. Execute the following commands in Terminal:

    launchctl unload -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist

    ./gunlock secpack ICE04.02.13_G.fls

    launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/com.apple.CommCenter.plist
    =====

    I have also tried using iTune (ver 7.5.0.20) to Restore my iPhone to 1.1.3 in DFU mode with and without AT&T SIM card but the result is the same.

    What can I do next?
    What are you getting up to????? You are posting all over the forum - In some posts you say you have it working - now you start a new thread and say it's not working . I think it's past your bedtime - you need a rest

  3. #3
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Xserve2 View Post
    What are you getting up to????? You are posting all over the forum - In some posts you say you have it working - now you start a new thread and say it's not working . I think it's past your bedtime - you need a rest

    Which post did I say it is working? No it hasn't. The process completed smoothly until I restarted it then realised the Wifi was grey-ed out and IMEC and ICCID were BLANK.

  4. #4
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Anyway if it is not allowed to create a thread to ask for help, then i'm sorry. But it is that my posts were covered under the massive responses in the other threads and i feel that i may be able to get some help if i create a new thread to get the expert's attention. Well i gotten yrs.

  5. #5
    Senior Professional Array

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    207
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by l00khere View Post
    Anyway if it is not allowed to create a thread to ask for help, then i'm sorry. But it is that my posts were covered under the massive responses in the other threads and i feel that i may be able to get some help if i create a new thread to get the expert's attention. Well i gotten yrs.
    Yes that may well be so (getting my attention) but with so many posts from you its too hard to say where you have got to - Only suggestion I would make now is to start from scratch - Virginise the phone and start from there - (Virginize or Virginise - do a Search)

    You've posted 26 times since Jan 26th. - Very confusing


  6. #6
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by Xserve2 View Post
    Yes that may well be so (getting my attention) but with so many posts from you its too hard to say where you have got to - Only suggestion I would make now is to start from scratch - Virginise the phone and start from there - (Virginize or Virginise - do a Search)

    You've posted 26 times since Jan 26th. - Very confusing
    Agree to start from scratch. Was using iTune 7.5. Now using iTune 7.6. Results doesn't look promising. Still having error 1012.

    Those that i had posted earlier were related to 1.1.3 JB so have nothing to do with the latest problem which is the aftermaths of GeoHot 4.6 unlock.

  7. #7
    Advanced Array

    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    47
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    damn...tried using iTune version 7.4, 7.5 and 7.6 to Restore back to 1.1.3 but still failed with error code 1012. The restoring part was taking longer than usual. IMEI and ICCDI are still Unknown. what can i do now?

  8. #8
    Senior Professional Array Pentium's Avatar

    Join Date
    Dec 2007
    Location
    My PC
    Posts
    360
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    25

    Default

    is ur iPhone fuctional? can u do the virginize thing and then try?
    iPhone 4 32G Black - iPad 2 64G Black
    Retired: iPhone 2G - iPhone 3G - iPhone 3GS - iPad

  9. #9
    MrL
    MrL is offline
    Rookie Array

    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    2
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    did you try the bricktool?

    get it in iphone elite, copy the files to you iphone at:

    usr/bin

    open the vterm ans type:

    cd /usr/bin
    chmod +x bricktool
    bricktool d

    than restart your iphone

    hope that helps

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Jan 2008
    Location
    RO
    Posts
    57
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by l00khere View Post
    Hi all

    I shift+restore to 1.1.1, JB, shift+upgrade to 1.1.2. then used the below method.
    I don't see Oktoprep !!! Before Shift + Upgrade to 1.1.2, you MUST run Oktoprep from Installer (Tweaks 1.1.1.)


 

 
Page 1 of 3 123 LastLast

Similar Threads

  1. [05.11.07] Looks like geohot got it again re unlock!
    By me. in forum Blacksn0w (3G(S) unlock)
    Replies: 10
    Last Post: 11-01-2009, 02:53 AM
  2. Geohot unlock 1.1.2 OTB - no Wi-Fi
    By tiborisimo in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 20
    Last Post: 02-13-2008, 03:28 AM
  3. Is there a Geohot unlock for 3.9BL???
    By djpav in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 6
    Last Post: 02-11-2008, 02:45 PM
  4. Geohot SW unlock on BL 3.9?
    By atomicster in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 9
    Last Post: 02-09-2008, 12:25 PM
  5. Geohot's New 1.1.2 Sw Unlock
    By blackthought in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 02-09-2008, 04:32 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 06:43 PM.
twitter, follow us!