Results 1 to 3 of 3
Discuss Please Help - Very strange EDGE problem - Mail works, nothing else at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; Hello everybody. I have a 1.1.1 jailbroken iphone with Modem Firmware 04.01.14_G and I have ...
  1. #1
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default Please Help - Very strange EDGE problem - Mail works, nothing else

    Hello everybody.

    I have a 1.1.1 jailbroken iphone with Modem Firmware 04.01.14_G and I have just subscribed to a GPRS data pack from my mobile company. Unfortunately, I couldn't get EDGE (GPRS) to work on the navigator, google maps or anything other than the e-mail.

    I tried my simcard in my friends iphone with the same EDGE settings as I have (I use e-plus in germany) and we could load pages and do everything else. Therefore, I am sure the problem is in the phone somehow.

    I didn't find anybody else with this problem so far. I hope someone can bring me some light on the subject, because I am really confused and paying for a data pack that only lets me read e-mails ;-)

    Thanks a lot and keep up the great work!

    Vitor



  2. #2
    Advanced Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    31
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I don't have a solution, but maybe this could help someone to solve your problem:

    I did mess around with a preference.plist file to set up a proxy. The same procedure as required to do the "t-zones hack" in the USA.
    The result was the same problem. Mail did work, all other programs didn't.
    Solving my problem was easy, I just got back to the original file.

    I know that this will (probably) not help you, but perhaps it's helping someone to help you ...

    Good luck!
    8GB iPhone
    unlocked 1.02 -> revirginized -> 1.1.1 -> pwned 1.1.4 -> pwned 2.0 -> now on 2.01
    Germany / carrier: eplus

  3. #3
    Newbie Array

    Join Date
    Dec 2007
    Posts
    2
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Hello,

    Don't be so pessimistic when you give advice! You actually solved my problem! Thank you very much for the support, it's working now (although slowly as GPRS can be ;-)

    All the best.

    Vitor

 

 

Similar Threads

  1. Strange screen when booting iPC, works with -x flag
    By kradalby in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 03-09-2009, 07:36 PM
  2. [pwnage tool][2.0]Mail Problem (mail loads, but won't work)
    By anewkindofarmy in forum PwnageTool
    Replies: 12
    Last Post: 09-16-2008, 04:41 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 11-29-2007, 05:59 PM
  4. Strange EDGE error 1.1.2
    By jadajada in forum General
    Replies: 4
    Last Post: 11-21-2007, 12:47 AM
  5. Mail no longer works!
    By dragonman0 in forum General
    Replies: 2
    Last Post: 11-11-2007, 06:02 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 12:13 AM.
twitter, follow us!