Results 1 to 8 of 8
Discuss OTB 1.1.1 - anysim did nothing at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; i unlocked my 1.1.1 with jailbreakme.com and everything went very smooth. then i used the ...
  1. #1
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default OTB 1.1.1 - anysim did nothing

    i unlocked my 1.1.1 with jailbreakme.com and everything went very smooth.

    then i used the i.unlock.no to install anysim 1.1, ran it and it looks like nothing happened.

    i never got the "Succesful" screen and the iphone powered off. i rebooted it and i dont get any service now with the my sim, i have the impression that anysim did something, patched something, but for some reason the sim is not working

    what can i do ? can i run anysim again ?



  2. #2
    Board Hero Array jsalva's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    1,173
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    71

    Default

    did you installed BSD subsystem? you need to install it in order for Anysim to run

  3. #3
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    no i didnt, the guide at i.unlock.no said nothing about it.

    ok, i installed the bsd system, i still got no signal, should i run anysim again?


    thanks.

  4. #4
    Amazingly Knowledgeable Array

    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Fort Meade
    Posts
    941
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    55

    Default

    Quote Originally Posted by blaco View Post
    no i didnt, the guide at i.unlock.no said nothing about it.

    ok, i installed the bsd system, i still got no signal, should i run anysim again?


    thanks.
    1. is your iPhone BRANDNEW out of a sealed package?

    2. if you didn't get the "succesful" message, what message did you get? Try again and try to pay attention what AnySIM tells you on the screen.

    3. check your INFO page and tell us what modem firmware version you have

    4. have you unlocked with your current SIM inside the iPhone

    5. have you tried one of the modded lockdownd files in the unlock section of the forum? (don't forget to backup your original one)

  5. #5
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    brand new, i didnt get the succesful message, this is weird, i went to the field test page and my modem version doesnt appear

    i guess i have to start over again


  6. #6
    Newbie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    5
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Quote Originally Posted by blaco View Post
    i unlocked my 1.1.1 with jailbreakme.com and everything went very smooth.

    then i used the i.unlock.no to install anysim 1.1, ran it and it looks like nothing happened.

    i never got the "Succesful" screen and the iphone powered off. i rebooted it and i dont get any service now with the my sim, i have the impression that anysim did something, patched something, but for some reason the sim is not working

    what can i do ? can i run anysim again ?
    Sounds like you forgot to set Auto-lock to never.... and the AnySIM process
    was terminated in the middle of flashing the baseband by Auto-lock timer.

    Am I right ?

    Please check from Preferences if you still have good IMEI etc.....

  7. #7
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    ok, i ran anysim again and now i got the 3.14.08_G firmware, but i get the "No Service" message, should i try restoring my iphone to 1.1.1 ? (it's already in 1.1.1, so not sure if i can do it ) using the typical home+power , option+click on itunes, etc or should i use another method to restore it ?
    Last edited by blaco; 11-20-2007 at 11:09 PM.

  8. #8
    Rookie Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    14
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    i dont know what in the hell happened, but i restored 1.1.1, re-unlocked with jailbreakme, installed bsd and installed anysim again, and it worked fine now.

    thanks everyone.

 

 

Similar Threads

  1. anySIM cannot unlock this phone. anySIM will now quit.
    By xevans in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 01-28-2008, 04:48 AM
  2. Unlock Problem Anysim 1.1 --> Anysim 1.2u
    By maajka in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 11-21-2007, 01:58 AM
  3. Replies: 11
    Last Post: 10-31-2007, 09:07 AM
  4. anySIM 1.1 - Must have new SIM in iPhone while anySIM runs?
    By wildonrio in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 0
    Last Post: 10-16-2007, 11:31 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 09-29-2007, 09:07 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 09:16 PM.
twitter, follow us!