Results 1 to 7 of 7
Discuss (OTB 1.0.2 - 1.1.3) Ziphone...no service at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; could someone please help? i manually restored my 1.0.2 to 1.1.3 and then used ziphone ...
  1. #1
    Senior Professional Array MistaJackson's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barbados
    Posts
    113
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Exclamation (OTB 1.0.2 - 1.1.3) Ziphone...no service

    could someone please help? i manually restored my 1.0.2 to 1.1.3 and then used ziphone to unlock..however now i am getting no service..what have i done wrong? and what do i need to do to fix it?

    my modem firmware is 04.03.13_G and version is 1.1.3(4A93)

    someone please advise me on what steps to take next..TIA
    4gb 1.1.3 - Barbados (Digicel)
    calls in/out - yay
    sms in/out - yay
    edge - nay (no edge in Barbados)
    youtube - yay
    wifi - yay



  2. #2
    Ninja Hack Array )law('s Avatar

    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Some girls house...
    Posts
    3,325
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    194

    Default

    You could try resetting all network settings via phone
    Playstaion 3 gamer tag HackNinjaLaw

    Off the scene till i get a new lcd or a new iphone

  3. #3
    Senior Professional Array

    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    123
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    restore to 1.1.3.
    use ziphone 2.5c to activate n jailbreak,
    and 2.3 command line to unlock.
    that worked for me,

  4. #4
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by MistaJackson View Post
    could someone please help? i manually restored my 1.0.2 to 1.1.3 and then used ziphone to unlock..however now i am getting no service..what have i done wrong? and what do i need to do to fix it?

    my modem firmware is 04.03.13_G and version is 1.1.3(4A93)

    someone please advise me on what steps to take next..TIA
    From 1.0.2 unlocked to 1.1.3 ??
    if you did that, you have a problem.
    your 1.0.2 was unlocked using software right?. You probably unlocked it using iUnlock or variant & therefore the seczone was corrupted.

    What you should have done is to re-virgin that phone first when it was at 1.0.2 then restore it to 1.1.3.

    You need to correct that

  5. #5
    Senior Professional Array MistaJackson's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barbados
    Posts
    113
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by niksy_nik7 View Post
    restore to 1.1.3.
    use ziphone 2.5c to activate n jailbreak,
    and 2.3 command line to unlock.
    that worked for me,
    I don't understand what u mean by 2.3 command line to unlock. Could you please explain? Thx
    4gb 1.1.3 - Barbados (Digicel)
    calls in/out - yay
    sms in/out - yay
    edge - nay (no edge in Barbados)
    youtube - yay
    wifi - yay


  6. #6
    Senior Professional Array MistaJackson's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Barbados
    Posts
    113
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    Quote Originally Posted by dtube View Post
    From 1.0.2 unlocked to 1.1.3 ??
    if you did that, you have a problem.
    your 1.0.2 was unlocked using software right?. You probably unlocked it using iUnlock or variant & therefore the seczone was corrupted.

    What you should have done is to re-virgin that phone first when it was at 1.0.2 then restore it to 1.1.3.

    You need to correct that
    yes I used software to unlock 1.0.2..I had reverginized about 2 months ago..so I then decided to restore to 1.1.3 last night. So how do I go about correcting this? I am posting these from my phone btw..TIA
    4gb 1.1.3 - Barbados (Digicel)
    calls in/out - yay
    sms in/out - yay
    edge - nay (no edge in Barbados)
    youtube - yay
    wifi - yay

  7. #7
    Administrator Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    4,145
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    Quote Originally Posted by MistaJackson View Post
    yes I used software to unlock 1.0.2..I had reverginized about 2 months ago..so I then decided to restore to 1.1.3 last night. So how do I go about correcting this? I am posting these from my phone btw..TIA
    you virginzed it 2 months ago.
    after you virginzed it, what firmware did you run on the phone? and how did you unlock it.?

 

 

Similar Threads

  1. [Ziphone] I get 'No Service'
    By titigabon in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 10
    Last Post: 05-18-2008, 08:55 AM
  2. [ziphone] Need to service, i believe it is on 3.9BL
    By maxintosh in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 3
    Last Post: 03-29-2008, 10:18 PM
  3. [Ziphone] 2.5c 1.1.4 - cant get wireless service
    By inspector in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 03-03-2008, 01:57 AM
  4. ZiPhone + GehotIPSF (3.9) no Service
    By badInder in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 17
    Last Post: 02-16-2008, 02:33 PM
  5. [ZiPhone] No Service
    By ajay in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2008, 06:54 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 11:49 PM.
twitter, follow us!