Page 1 of 10 12345678910 LastLast
Results 1 to 10 of 96
Discuss oktoprep NOT WORKING!! Crashes! at the iPhone "2G" (Rev. 1) - Hackint0sh.org; oktoprep is not working!! for some reason, every time i install it on either my ...
  1. #1
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    95
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Exclamation oktoprep NOT WORKING!! Crashes!

    oktoprep is not working!! for some reason, every time i install it on either my ipod touch or iphone with 1.1.1 firmware, it just crashes!! WHY!???



  2. #2
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    i have the same issue. It looks like this is the new version of Oktoprep. Does anyone have the older version? Can please upload?

  3. #3
    Senior Professional Array Fresh_Dutch's Avatar

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    132
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    Did you check if BSD subsystem was installed before installing OktoPrep?
    Are you sure you are running firmware 1.1.1 while installing OktoPrep?

    Fresh...

  4. #4
    Professional Array drsub's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    80
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    12

    Default

    yes...it really is not working...

    1.1.1 with bsd installed, still crashes...the file is probably damaged i guess.

  5. #5
    Senior Professional Array mvtm's Avatar

    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Caracas,Venezuela
    Posts
    178
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    15

    Default

    can someone please upload the previous version to an installer source,for all of us ?? Please


  6. #6
    Professional Array

    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    50
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    9

    Default

    I upgated 4 iphone between yesterday and today with the same method, an dnow with the 5th one, i noticed and updated version and the installer crashes every time i try to install it and when you go to uninstall it is not there. Anyone knows exactly what it does, and can we do execute these commands manulaly?

  7. #7
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    95
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Default

    yeah me too... it worked yesterday, but today it just crashes...

    maybe there's another source for it? maybe someone can upload it so we can ssh??

    thanks

  8. #8
    Professional Array

    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    71
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    10

    Default

    same happend here have you tried going into tweaks 1.1.1 and downloading it there i havent tried yet..

  9. #9
    Rookie Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    0

    Default

    I think this is happening to me, when it crashes, does it say installing then blanks out to the main iphone screen?

  10. #10
    Professional Array

    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    95
    Post Thanks / Like
    Downloads
    0
    Uploads
    0
    Rep Power
    11

    Exclamation

    yep. same thing... goes up to installing package and then just crashes... i even tried installing the zip file as an app, from

    http://conceitedsoftware.com/iphone/zips/OktoPrep.zip

    and running

    /sbin/mknod /private/var/root/Media/disk c 14 1

    as is told in the repo, but same thing, and the phone crashed....


    Looks like it changed..


 

 
Page 1 of 10 12345678910 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: 05-08-2008, 04:51 PM
  2. Replies: 7
    Last Post: 01-31-2008, 05:43 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 12-08-2007, 09:40 PM
  4. oktoprep not installing, so when will it be working ?
    By vexta in forum iPhone "2G" (Rev. 1)
    Replies: 2
    Last Post: 11-25-2007, 05:36 PM
  5. AnySIM not working ! Crashes out on me
    By sideral in forum General
    Replies: 3
    Last Post: 09-18-2007, 01:18 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Powered by vBulletin®
Copyright © 2014 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
(c) 2006-2012 Hackint0sh.org
All times are GMT +2. The time now is 04:21 AM.
twitter, follow us!